Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A bulgárok már bevásáróltak...

A bulgárok már bevásáróltak 21-ére? Ők számítanak egy apokalipszisre?

Figyelt kérdés

A Telegraf c. napilap csütörtökön megjelent száma szerint a bolgárok alaposan bevásárolnak előre, de csak apránként, hogy a szupermarketben ki ne nevessék őket !!! Ők már felkészűltek az apokalipszisre.

Konzervek, gyertyák, tészták, zacskós levesek, leveskockák és ásványvizek a legkelendőbbek. Bár nem tudni mi várható, sokan mégis intézkedéseket tesznek elővigyázatosságból, "hátha mégis történne valami".

A vendéglátóegységek és hotelek reményeik szerint nagyot profitálnak az apokalipszisből, ők speciális ajánlatokat kínálnak december 21-re. A városokban koncerteket rendeznek, Sofiában húsz pár jelentkezett már be, hogy a "világvége napján" kötne házasságot.

Míg a babonások aggódva várják december 21-ét, mások, mint például a bolíviaiak az új korszak kezdetét ünneplik ezen a napon.

[link]

2012. dec. 10. 20:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Emberek, kicsit gondolkodjatok. Ha egyszer világvége, mind1 hova mész, és mind1 mennyi kaját halmozol be, vége az emberiségnek, és a világnak, a világvége azért világvége, mert nem lehet túlélni.
2012. dec. 11. 06:44
 12/16 anonim válasza:
attól még meg lehet próbálni :D én varrok magamnak egy világvégeálló szkafandert
2012. dec. 11. 08:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Én már meg sem merem kérdezni, hogy kik azok a "bulgárok". Én csak bolgárokat ismerek.
2012. dec. 11. 13:00
 14/16 x) ***** válasza:
Szerintem pont az ilyen hírekből kéne a leginkább rájönni hogy ez az egész világvége dolog csak arra megy ki hogy a butább emberek milliókat költsenek a "felkészülésre".
2012. dec. 11. 16:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Remélem Anorexiás Annunaki kilöveti magát a Holdra a világvége előtt, és nem is gondol majd a visszatérésre.
2012. dec. 11. 18:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyítékom van rá hogy elmarad a világvége.Ma hozták a 2013-as naptárt,sőt kétszer lesz mivel kettőt hoztak belőle!!
2012. dec. 11. 20:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!