Ezért vagy azért?
Figyelt kérdés
Azért nem hisztek a világ végében mert már sokat túl éltünk? vagy azért mert a NASA azt mondta, vagy más miért?2012. dec. 9. 16:54
1/5 anonim válasza:
Visszakérdezek: Mi okunk lenne hinni benne?
2/5 A kérdező kommentje:
Vissza kérdezni nem ér :)) Hát nem tudom igazából én sem, hiszek is meg nem is benne egy kicsit :)) Ami nem a legjobb :))
2012. dec. 9. 17:21
3/5 anonim válasza:
Azért nem hiszünk,mert a normális ember tudja hogy az emberiség még nem annyira fejlett hogy ezt megtudja mondani, és semmi oolyan bizonyíték nincs ami 100%-osan megtudná mondani mikro lesz.Volt egy csomó jóslás, egyiks e jött be,és ezért az emberek nem hiszik el az ilyen marketingdumát.
4/5 anonim válasza:
Azért hiszünk benne, mert látjuk, hogy a világ lassanként szétpereg.. Valami változásnak jönnie kell, másik lehetőség a biztos csőd. Te melyiket várod jobban? :)
5/5 Lupus válasza:
Azért mert tudom, hogy ezek a népbutítások, hogy "jaj, jön a világvége, gyorsan vegyél 123 tonna tartós ételt, és huzzá le a föld alá különben megdöglesz!" csupán modern hozzáköltések az ősi jóslatokhoz, azok csupán változást emlegetnek, méghozzá pozitívat (bár ha úgy vesszük a Föld szempontjából az lenne a pozitív, ha letisztítanák róla az embereket).
Ez mind üzlet. pl tudomisénhol van egy hegy amelyről elhíresztelték, hogy amikor eljön a világvége csupán az a hegy marad majd épen. mondanom se kell, ez után egekbe szöktek ott a telekárak, már persze már minden telek elkelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!