Van annak valami jelentése, hogy a fiú fehér rózsát ad a szerelmének, nem pedig vöröset?
Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 08:32
1/9 anonim válasza:
Ha minden apró cseprő dologban jelentést keresünk, akkor lehet.
- a fehér a kedvence
- a lány kedvence
- fantáziátlan
- az olcsóbb
- vagy drágább
- tiszteli
2/9 anonim válasza:
Igen, van. Elfogyott a vörös a virágboltból.
3/9 anonim válasza:
Én a fehérnek is örülnék, nem keresnék mögötte semmi hátsószándékot.:)
4/9 anonim válasza:
A fehér rózsa a tisztaság jele, tehát azt jelenti, hogy még szűz, vagy azt hiszi, hogy te vagy az.
5/9 anonim válasza:
Azt, hogy valószínűleg a York családhoz tartozik, nem pedig a Lancaster-hez.
6/9 anonim válasza:
A fehér rózsa annyit jelent, hogy akar tőled valamit és tiszták a szándékai.
7/9 anonim válasza:
A fehér rózsa régen lánykérési szándékot jelentett,de valószínűleg a pasid nem gondolt a jelentésére,amikor megvette.
Felénk egy árban van a vörössel.Nekem minden színben a kedvenc virágom.Szerintem fogsz még tőle kapni vöröset is,majd egy másik alkalommal.Mennyi ideje vagytok együtt?
8/9 A kérdező kommentje:
1 éve
2012. dec. 9. 13:18
9/9 anonim válasza:
Ha vörös rózsára vágysz,említsd meg neki,hogy az a kedvenced vagy nagyon szereted,de ne tűnjön fel neki,hogy ez egy direkt célzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!