Miért nem hallani róla sem a híradóban sem a rádióban?
Figyelt kérdés
Ha valóban nagy baj közeleg december 21-én akkor miért nem beszélnek róla sehol(kivéve internet)? Nem hiszem, hogy pont a hírközlésben nem lenne tele vele minden!2012. dec. 8. 13:20
1/10 anonim válasza:
Mert ez egy globális összeesküvés.
2/10 anonim válasza:
Pont ez a bizonyíték arra, hogy vége a világnak 21-én!!!négy!!!444!!
3/10 A kérdező kommentje:
hát így már érthető :)
2012. dec. 8. 13:25
4/10 anonim válasza:
Nézz utána a csónak-effektusnak, a ragasztó elvnek és a fénytervnek és minden teljesen világossá válik.
5/10 anonim válasza:
Beszélnek róla TV-ben is, rádióban is. Mindenhol terjesztik a hülyeséget.
6/10 A kérdező kommentje:
Hát tévében csak a Fókuszban láttam ahol azt mondták, hogy nem lesz világvége :)) Rádióban is azt halottam,hogy nem lesz... Ohh hát mégis halottam őket mind két helyen, vagyis a lényeg, hogy "rosszat" nem mondtak a dátumról :)
2012. dec. 8. 13:35
9/10 anonim válasza:
ha van valóságalapja ha nincs van egy súlyos bűncselekmény ahol viszont nehéz a felelősöket megtalálni magyarul névlegesen vkire rákenni mindent,....ez pedig a pánikkeltés, megvan h pl katonai v globális vészheylzetet ami csak összefüggésekben létezik és valóságosnak beállítani milyen fokú bűn és h van ennek aszankcionálása pl belebukhatna egy tv társaságis a felesleges hisztériakeltésbe és még akkor a gazdasági kihatásokról nem is beszéltem sztem ezért nem nyomatják annyira ...az is csak egy nap lesz a sok közül fel kel a sok ember elmegy dolgozni majd lefekszik és kezdődik minden előlről ennyit róla
10/10 x) válasza:
Mert a reptoidok irányítják a kormányt, be vannak épülve közénk és cenzúrázzák a rádió/tv adásokat. (amúgy ebből semmi nem igaz de gondoltam annyiszor olvastam már ezt, hogy le is kéne írnom egyszer :D)
Valószínűleg azért mert 1. senki nem hisz benne igazából, 2. nem tudnának hiteles bizonyítékokat felmutatni, csak ijesztgetés lenne 3. hiába nem lennének bizonyítékok, lennének emberek akik elhinnék és teljes pánik lenne (gyilkosságok, öngyilkosságok, terrorcselekmények), ezt pedig meg akarják előzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!