Nem tűnik fel a világvége fanatikusoknak hogy érdekes módon több "világvégét" is túléltünk már?
Figyelt kérdés
Ennyire hülyék nem lehetnek!Emlékszem hogy amikor ötödik osztályos voltam akkor is világvégét jelentettek,hogy lehet az hogy akármikor világvégét jelentenek be azt mi mindig túléljük?Elsősorban világvége fanatikusoktól várom a válaszokat,most tettetik hogy ennyire hülyék?2012. dec. 4. 22:58
11/19 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy valóban könnyű provokálni :)
Miért nem írnak többen?
Mert senkit nem érdekel a gyakorlatilag pár évente beharangozott újabb világvége :D
12/19 anonim válasza:
kedves kérdezö. az a helyzet, hogy egy idiótának van vagy egy tucat felhasználói fiókja itt gyakorin és egyesével írogatott ide mindegyikböl, hogy úgy tünjön sokan hülyének néznek téged... most engem mindegyik fiókbol lefog pontozni :-) mert egy idióta, unatkozó paraszt aki az életben egy baromi nagy nulla és csak itt tudja kiélni magát 10accountbol :-) de ne feledd kedves paraszt, hogy ezek nem igazi barátok hisz mind mind te vagy az :-)
13/19 Mara Acoma válasza:
Én sem hiszek benne. De tuti, hogy van aki igen :) Csak a városom példájából kiindulva: Van két óvóhely a föld alatt. Az egyik nem messze a házunktól (elárulom, Kazincbarcikáról van szó). A minap megjelent egy cikk a helyi hírekben, hogy teljesen rendbe hozták és feltöltötték a raktárait, mert valami kiállítást akarnak szervezni. Szóval ha valaki egy hangyányit is hisz benne, ezzel rá tettek egy lapáttal, az biztos:) Én is csak röhögök rajta, de ez a felújítás elgondolkodtatott kicsit... Persze még mindig nem hiszek, de mint ahogy korábban is írtam: a karácsonyi ajándékok vásárlását 22.-re hagyom :D
14/19 anonim válasza:
Ha az emberek vennék a fáradságot hogy tájékozódjanak, akkor nem lenne pánik. Nézz egy kis Erich von Däniken -t és akkor rájössz hogy nem világvégéről van szó, hanem arról hogy az "istenek" visszatérnek. YouTube-on vannak videói. Nézd meg őket, hidd el, megéri.
15/19 anonim válasza:
Szuper még mindig hat az a nagyon régen a médiában elterjesztett világvége mizéria. NEM LESZ VILÁG VÉGE! Habár minden egyes paradigmaváltásnál az általad ismert "világ" egy picit megváltozott. Itt az a kérdés mit értünk világ vége címszó alatt?
16/19 anonim válasza:
Nekem van olyan ismerősöm, aki úgy várta a 2000-es év világvégéjét, hogy aznap nem főzött, nem is dolgozott, hanem egész nap ünneplőben ült a szobában. Meg az egész családja.
Aztán januárban jött a gyerek iskolába, és fel volt háborodva, hogy elmaradt a világvége.
Szóval vannak hülyék. Megjegyzem, a srác 14 éves volt.
17/19 anonim válasza:
van aki komolyan veszi...pl,gyerek tanárnője....ami még gázabb,h a 8-10éves tanítványait is riogatja vele.
18/19 anonim válasza:
annyi zagyvaságot olvastam már a világvégéről:D persze egyiknek sem hiszek..:D mert nem lesz
19/19 anonim válasza:
Már volt sok dátum amit meg írtak(világ végeként) pld. 1801-ben , 1814-ben, 1820,1844,1874 és még sorolhatnánk eggyik sem jött be. Sokan már lázasan készülődnek én inkább karácsonyra készülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!