Szerintetek hány világvégés kérdés lesz a világvégéig?
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 14:46
1/13 anonim válasza:
Engem az is érdekel hogy mennyi lesz utána. :)
2/13 anonim válasza:
Vajon a világvége véget vet a világ végés kérdések világának?
3/13 sheex válasza:
Ebben a sorozatban van pár alternatíva: [link]
Hülyeségnek tartom, de vannak benne jó dolgok is, pl tartósítási praktikák, amik nem csak a világvégéhez hasznosak :)
4/13 anonim válasza:
A 2012. kérdésnél megállnak. :) Hogy most hánynál tartunk, azt nem tudom, de közelítünk felé. Olyan 2000 körül lehet most. :)
5/13 anonim válasza:
ahogy kozeledunk a naphoz,egyre több szkeptikus van:D
"21-e péntek, bebaszunk, 22-én jozanodunk!:D"
6/13 anonim válasza:
Sok. Hiszen az oldal neve is gyakori kérdések, így gyakran felteszik ugyanazt a kérdést.
7/13 x) válasza:
666. :) amúgy van még addig 18 nap. Minden nap föltesznek 3-4 világvégés kérdést. Szorozzunk most 4-gyel, 21. felé úgyis megnő a számuk. Ez így kb 70-80 kérdést jelent.
10/13 anonim válasza:
Tizenhétnonillió-háromszázötvenoktillió-négyszázhetvenegyszeptillió-száztizenháromszextillió-kétszáznyolckvintillió-hatszázhatvanötkvadrillió-hetventrillió-nyolcszázkilencvenhétbillió-ötszázkétmilliárd-háromszáznyolcvanötmillió-kétszászharmincezer-ötszáznegyvennégy világvégés kérdés lesz világvégéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!