Akkor jöjjön egy kis világvége elemzés:
A Nostradamus jóslatokból már létezik egymillió féle KITALÁLT változat, és lassan nem lehet tudni melyik a valós, és melyik a kamu. Ráadásul az esetek többségében a jóslatokat utólag "fejtették" meg, mert a sok halandzsából, rá lehetett fogni, hogy ez és az volt a lényege, ugyanis egyértelműen sehol sincs leírva semmi, csak rébuszokban. Most találtak olyat, amire ráfogható a kérdező által említett, és szerintem ez egy baromság!
Az elmúlt két (vagy talán kicsit több) évben, folyamatosan jöttek, az őrültebbnél őrültebb elméletek, hogy hogy lesz a világnak vége. Őszintén szólva, az elején én is elgondolkoztam, hogy jelenthet valamit pl. a Maya naptár vége, de az utóbbi időben, egyre inkább csak átverésnek tűnik az egész.
Mi a poén abban hogy a világvégét hirdetik, pontos időponttal? Az hogy k*rva nagy üzlet. Ilyenkor lehet a legjobban a naív hiszékeny embereket kihasználni, pénzt kihúzni a zsebükből, hisz hamarosan vége a világnak, minek a pénz? Dec. 22-én meg majd pislognak, hogy hol van a várva várt armageddon...
aki bevette a világvége dumát......annak a fejében nagy világvége van régen
nézzetek meg régi cikket nostredamustól
erre évre semmit se mondott..vagyis 2010 novembertől világhábúrút
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!