Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez a Nostradamu...

Mit szóltok ehhez a Nostradamus-jóslathoz? (Világvége)

Figyelt kérdés
[link]
2012. dec. 3. 13:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9gag
2012. dec. 3. 15:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Akkor jöjjön egy kis világvége elemzés:

A Nostradamus jóslatokból már létezik egymillió féle KITALÁLT változat, és lassan nem lehet tudni melyik a valós, és melyik a kamu. Ráadásul az esetek többségében a jóslatokat utólag "fejtették" meg, mert a sok halandzsából, rá lehetett fogni, hogy ez és az volt a lényege, ugyanis egyértelműen sehol sincs leírva semmi, csak rébuszokban. Most találtak olyat, amire ráfogható a kérdező által említett, és szerintem ez egy baromság!

Az elmúlt két (vagy talán kicsit több) évben, folyamatosan jöttek, az őrültebbnél őrültebb elméletek, hogy hogy lesz a világnak vége. Őszintén szólva, az elején én is elgondolkoztam, hogy jelenthet valamit pl. a Maya naptár vége, de az utóbbi időben, egyre inkább csak átverésnek tűnik az egész.

Mi a poén abban hogy a világvégét hirdetik, pontos időponttal? Az hogy k*rva nagy üzlet. Ilyenkor lehet a legjobban a naív hiszékeny embereket kihasználni, pénzt kihúzni a zsebükből, hisz hamarosan vége a világnak, minek a pénz? Dec. 22-én meg majd pislognak, hogy hol van a várva várt armageddon...

2012. dec. 3. 15:28
 13/15 anonim válasza:
Már 9gag-en is az első komment ez alatt a kép alatt az volt, hogy ez mekkora f*szság. Komolyan képes volt erről cikket írni valaki?
2012. dec. 3. 15:41
 14/15 anonim válasza:
Világvége lesz és mind megdöglünk.
2012. dec. 3. 23:28
 15/15 anonim ***** válasza:

aki bevette a világvége dumát......annak a fejében nagy világvége van régen

nézzetek meg régi cikket nostredamustól

erre évre semmit se mondott..vagyis 2010 novembertől világhábúrút

2012. dec. 4. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!