Ti nem féltek? Közeleg (folytl ent)
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem lesz világvége de ha mégis? ti nem féltek már 19 nap? :(2012. dec. 2. 23:40
51/60 anonim 

válasza:

Én félek, méghozzá attól, hogy röhögőgörcsöt kapok 22.-én XD
52/60 anonim 

válasza:

Digo te nagyon hülye vagy :) téged kéne kezeltetni
53/60 anonim 

válasza:

54/60 anonim 

válasza:

55/60 anonim 

válasza:

Leirod hogy a magneses polusok megvaltoznak,ezert sototseg lesz, es en vagyok a hulye? :D
Fogalmad nincs a teged korulvevo vilagrol ezek szerint, jarj iskolaba (altalanos).
56/60 anonim 

válasza:

Paranoiásoknak itt egy visszaszámláló:
57/60 anonim 

válasza:

Ez tök jó. :)
Minden hasonló kérdéshez be fogom másolni a linket; ma is kiírtak már vagy hármat... :(((
58/60 A kérdező kommentje:
na linkeld
2012. dec. 4. 21:18
59/60 anonim 

válasza:

Nem félek,ezért:
Meg amúgy is,ha tényleg vége lenne a világnak,akkor félni sem lenne időnk,mert minden és mindenki elpusztulna,függetlenül attól,hogy mennyi élelmet,vizet halmozott fel,magaslatra ment vagy beásta magát a bunkerbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!