Miért van az, hogy az emberek megérzik, azt ha valaki nézi oket?
Ez egy jó kérdés, én is a 9-essel értek egyet, valami ilyesmi lehet. a látótér-elmélet szerintem hülyeség, mert ha a hátam közepét bámulják, akkor is megérzem (pl. az ablakból néz) s nincs 360 fokos látásom, hátul nincs szemem. Ez egy megérzés, kinél milyen mértékben működik.
Valószínűleg régebben az őskorban fejletteb volt ez az érzék, vagy a veszély megérzése is, pl. ha közeledett egy vadállat, ellenséges ember, stb. Mára már nem sok értelme van, elavult, de azért idegesítő, ha bámulnak:)
A kvantumfizikai kísérletek során azt állapították meg, hogy , hogy a szubatomi részecskék helyzete nem állandó, hanem FÜGG A MEGFIGYELŐTŐL. Tehát "érzékeli" a megfigyelést.
A régi misztikusok azt állítják, hogy a látás nem csak egy irányú energiaáramlás. Tehát nem csak befogad a szemünk, hanem kibocsát... vagy nem feltétlenül a szemünk, mint szerv, hanem , mint tudati csatorna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!