Az jelent valamit, ha én 212.12.12-én leszek 12 éves?
Figyelt kérdés
Erre már régóta kíváncsi vagyok.2012. nov. 22. 11:05
1/13 A kérdező kommentje:
jav.: 2012
2012. nov. 22. 11:06
2/13 anonim válasza:
Azt, hogy 2000.12.12-én születtél.
Ha 2000.08.08-án születtél volna, akkor meg 2008.08.08-án lennél 8. stb.
Annyi a véletlen, hogy 2000-ben születtél (mint párezren még rajtad kívül), és a hónap ugyanaz, mint a nap (mint párezren még rajtad kívül).
Semmi extra. :)
3/13 anonim válasza:
azt jelenti, hogy te vagy az emberiség megmentője. építened kell egy bárkát(national geographic-on szokott lenni olyan sorozat, ahol pl tegnap teherhajót építettek, ajánlom figyelmedbe), majd gyűjts össze minden állatból egyet, kivéve szúnyogot, mert azt Noé elb*szta...tereld be őket a bárkába, majd várjátok az özönvizet. Ha nem jön, akkor életbelép az a válasz, amit az előttem szóló mondott...
4/13 anonim válasza:
ÓÓÓ, a reflex... hirtelen azt hittem, te is a dec. 21-ét írtad. Egyébként: nem, ez semmit nem jelent.
5/13 anonim válasza:
Igen jelent valamit . Mégpedig azt , hogy egy évvel idősebb leszel .
6/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy nem... :D Csak pont jókor születtem :)
2012. nov. 22. 11:49
7/13 anonim válasza:
Majd aznap 12 óra 12 perckor megtudod ;)
8/13 anonim válasza:
Hát a bárkás őtlet azért bajos mert már nincs idő befejezni azt a bárkát. de én kiváncsi vagyok hogy tényleg akkor születtél -e?
10/13 A kérdező kommentje:
8-as: Tényleg akkor születtem, és erre nagyon büszke vagyok, boldog-boldogtalannak elmondom :D
2012. nov. 23. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!