Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A kormányok lezárták a menekül...

A kormányok lezárták a menekülési útvonalat december 21-ére? Ez, a bizonyíték a világvégére. Na, erre mit lépsz?

Figyelt kérdés

Sokan töprengtek azon, hogy igaze-e a december 21-ei világvége és most megkaptuk a választ ! A kormány lezárta a hegyet, hogy csak ők meneküljenek meg, a közember ne.

Tilos lesz december végén megmászni a délnyugat-franciaországi Bugarach hegycsúcsot, amely a hiedelem szerint védelmet nyújt a maja naptár szerint idén december 21-én esedékes világvége elől. A hatóságok így kívánják megakadályozni, hogy világvégehívők és kíváncsiskodók tömege árassza el a környéket.

Az 1230 méter magas hegycsúcsra a világvége előtt és után három nappal is tilos lesz a felmenetel – közölte Aude megye prefektusa, Eric Freysselinard. Azt nem tette hozzá, miért kell valamit lezárva tartani a világvége után is.

A hegycsúcs lábánál álló, azonos nevű, 200 lelkes faluba vezető utakat mintegy száz rendőr és tűzoltó ellenőrzi majd. A település nyugalmát meglehetősen megzavarta az utóbbi időkben keletkezett sajátos hírneve. Freysselinard elmondta, hogy világvégében hívő emberekre, meghatározhatatlan létszámú kíváncsiskodóra és sok újságíróra számítanak.

A különös formájú, kilövőállomásra vagy leszállópályára emlékeztető hegy a Pireneusokban található, a katar eretnekek földjén, ahol hemzsegnek a vizigótokról, a templomos lovagokról és az elrejtett kincsekről szóló mondák. A prefektus szerint a hatóságok az internetet tanulmányozva nem találtak arra utaló nyomot, hogy tömeges vándorlás, szektatevékenység vagy kollektív öngyilkosságra való felszólítás veszélye állna fenn. Elismerte ugyanakkor, hogy a hatóságok „szokatlan jelenséggel” állnak szemben.

2012. nov. 18. 00:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

Egyszerűen nem akarják, hogy a sok őrült egymást agyontapossa (bocs, azt nem tudnák, szóval összetapossa).

Figyelj! Van 20000Ft-om, bármelyik világvégehívővel szívesne felteszem arra, hogy a világvége december 21-én elmarad. Akár többen is jelentkezhettek. Ha már világvége nem lesz, legyen az az én szerencsenapom!

2012. nov. 18. 06:58
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

mennyi hülye jár ide kérdést feltenni.

Dec.21 után meg jönnek majd azok hogy most meg miért nem lett vége a világnak.

Borzalom

2012. nov. 18. 07:19
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
Az utak lezárása itt sem ártana Magyarországon, mert a sok hülye, mint te is, lehet, hogy itt is megpróbál menekülni, nem csak Franciaországban. A sok bolond ember egy félreértelmezett maja mondat miatt majd taposni fogja egymást...
2012. nov. 18. 09:08
 14/22 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem a kormány reptoidokból áll, ezért zárta le.
2012. nov. 18. 11:03
 15/22 x) ***** válasza:
90%

Az egy dolog hogy idióta kérdést teszel föl, trollkodásból, saját gondolatok és bizonyítékok nélkül, de legalább valami logika lenne benne... Most kivételesen normális választ próbálok írni, mert még a végén megint kapom a leveleket hogy hülye igénytelen troll vagyok.

1. Az elmélet már ott megdől hogy honnan az istenből veszik hogy a hegy védelmet nyújt a világvége elől? Már ebben nincs semmi logika. Talán a reptoidoknak tériszonyuk van? Vagy az egész Föld elpusztul a hegy meg majd kóvályog a naprendszerben mint gólyafos a levegőben? Vagy a Föld átlép egy másik dimenzióba a hegy meg ott marad? Vagy nem értem.

2. Amit már előttem is leírtak: mi a francot kezdene kb 1000 ember egy hegyen? Főleg hogy a Föld többi része állítólag élhetetlen lesz. Vagy ha mégsem akkor gondolod egy politikus le fog addig alacsonyodni hogy saját magának termelje meg az ennivalót, főleg hogy nem is ért hozzá?

3. "Az 1230 méter magas hegycsúcsra a világvége előtt és UTÁN három nappal is tilos lesz a felmenetel" xDD úgy néz ki hogy a kormány se nagyon hiszi el ezt a világvége dolgot :D

Szóval mi lenne ha azt mondanám, hogy nem lettél intelligensebb attól hogy ezt a cikket most bemásoltad nekünk anélkül hogy végiggondoltad volna?

2012. nov. 18. 11:54
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A "Na erre mit lépsz?" troll azonos a "Na erre varrjál gombot!" trollal?
2012. nov. 18. 13:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

kérdező,sztem menj orvoshoz,vizsgáltasd meg az elmédet

na,erre lépj

2012. nov. 18. 21:02
 18/22 anonim ***** válasza:
2012. nov. 18. 23:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Ez tetszett az előző linkben! :)

2076-ban vége lesz a muzulmán, 2240-ben pedig a héber naptárnak. Mire számítsunk?

2012. nov. 19. 09:25
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el, hogy van olyan ember, aki még így két év riogatás után is komolyan veszi ezt!
2012. nov. 21. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!