Hány ezotériás csalódáson vagytok már túl?
29-en.
Ha a szomszéd Margit néni jóslata, hogy két hete vörös lesz az ég is számít, akkor 30.
Halihó,
a tisztán ezotérikus tanítások igazak. Ha egy igaz mesterrel vagy tanítással találkozol akkor az megváltoztat, átalakít. Jobb ember leszel és nő a béke és a szeretet benned, erről ismered fel hogy jó úton jársz.
Ennyi. Ha ezen az úton tovább mégy akkor saját mestereddé válsz, színről színre láthatod a szellemi valóságot amely létezik, igaz és sokkal hatalmasabb a fizikai valóságnál.
Ezotéria címén rengeteg megtévesztés ömlik a tudatlanokra az asztrális síkról (az érzelmek világa, a fizikai éteri sík után, a mentális gondolati sík előtti világ) amely a maya = a megtévesztés és móka világa...
Erre a síkra a legkönnyebb feljelentkezni de az okosok 99%-a nem tudja ki van a vonal végén ahol bárki bárminek kiadhatja magát....nos ez vicces dolgokhoz vezet, néha szánalmasakhoz is.
T :)
Én 14 éves koromban lettem fogékony és kerestem az utam. Megjártam az agykontrollt, a reikit, néhány egyházat, szektát, gyógyítót...
23 éves koromra rájöttem, hogy a legjobb ha a saját utamat járom és hiszek, amiben hiszek...
"Ezotéria címén rengeteg megtévesztés ömlik a tudatlanokra az asztrális síkról (az érzelmek világa, a fizikai éteri sík után, a mentális gondolati sík előtti világ) amely a maya = a megtévesztés és móka világa..."
Pont EZ az, ami a mai, divatos ezotériával a gond. Tudatlanság, arrogancia, önámítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!