Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hány ezotériás csalódáson...

Hány ezotériás csalódáson vagytok már túl?

Figyelt kérdés
annyi mindent megígértek már nektek és hát... lássuk be semmi elsötétülés meg ufó-leszállás, semmi nem történt meg. nyilván nem lep meg hogy emiatt a normál emberek bolondnak hisznek titeket. nehéz lehet így hinni valamiben, de vajon mikor jön el nálatok a pont, hogy elkezdtek gyanakodni, hogy esetleg semmi sem igaz ezekből a csoda-sztorikból?

2012. nov. 13. 21:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

29-en.

Ha a szomszéd Margit néni jóslata, hogy két hete vörös lesz az ég is számít, akkor 30.

2012. nov. 13. 23:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok jósolni, csak a múltba. Például megjósolom, hogy 1848-ban lesz forradalom.
2012. nov. 14. 01:53
 13/17 Skywalker33 ***** válasza:
46%

Halihó,

a tisztán ezotérikus tanítások igazak. Ha egy igaz mesterrel vagy tanítással találkozol akkor az megváltoztat, átalakít. Jobb ember leszel és nő a béke és a szeretet benned, erről ismered fel hogy jó úton jársz.

Ennyi. Ha ezen az úton tovább mégy akkor saját mestereddé válsz, színről színre láthatod a szellemi valóságot amely létezik, igaz és sokkal hatalmasabb a fizikai valóságnál.

Ezotéria címén rengeteg megtévesztés ömlik a tudatlanokra az asztrális síkról (az érzelmek világa, a fizikai éteri sík után, a mentális gondolati sík előtti világ) amely a maya = a megtévesztés és móka világa...

Erre a síkra a legkönnyebb feljelentkezni de az okosok 99%-a nem tudja ki van a vonal végén ahol bárki bárminek kiadhatja magát....nos ez vicces dolgokhoz vezet, néha szánalmasakhoz is.

T :)

2012. nov. 14. 09:18
 14/17 anonim ***** válasza:
94%
Ezotéria=mese
2012. nov. 14. 09:23
 15/17 Antimod ***** válasza:
90%
Sosem hittem el a csoda-sztorikat. Nagyon racionális ember lévén csak azt hiszem el, amiről oda és vissza el tudom képzelni, hogy lehetséges, és erre saját magamat meggyőző bizonyítékot, igazolást is látok (ez nem feltétlenül tudományos értékű, lehet szubjektív is). Van jópár ilyen jelenség az ezotérián belül, de a csoda-sztorikra semmilyen ilyen hitelesítést eddig nem találtam, lelepleződést már annál inkább (nem következtek be).
2012. nov. 14. 11:36
 16/17 anonim ***** válasza:
88%

Én 14 éves koromban lettem fogékony és kerestem az utam. Megjártam az agykontrollt, a reikit, néhány egyházat, szektát, gyógyítót...

23 éves koromra rájöttem, hogy a legjobb ha a saját utamat járom és hiszek, amiben hiszek...

2012. nov. 14. 14:16
 17/17 anonim ***** válasza:

"Ezotéria címén rengeteg megtévesztés ömlik a tudatlanokra az asztrális síkról (az érzelmek világa, a fizikai éteri sík után, a mentális gondolati sík előtti világ) amely a maya = a megtévesztés és móka világa..."

Pont EZ az, ami a mai, divatos ezotériával a gond. Tudatlanság, arrogancia, önámítás.

2012. nov. 15. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!