Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 2012-Ben valóban lesz világvég...

2012-Ben valóban lesz világvége? (Többi Lent)

Figyelt kérdés
[link] Ezt a Linket sűrgősen olvassátok el... Elméletileg igaz mert a NASA bejelentette hogy a Föld belemegy a nuéé síkba.... ez most akkor igaz?..:O már előre félek...

#világvége #NASA Bejelentette
2012. nov. 13. 18:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Nem!

Üdv!

Ben

2012. nov. 14. 12:41
 22/32 anonim válasza:
Dehogy lesz! "Majd minden elsötétül.." Igen? akkor hova lesz a NAP ??!! a Nap, az a Nap! Az nem tűnik el..... És a világvégében hiszek. De nem a 2012.12.21.-ben... majd több száz, ezer, esetleg millió év múlva lesz világvége...
2012. nov. 15. 17:52
 23/32 anonim ***** válasza:
Minél közelebb kerülünk dec 21.hez annál nagyobb baromságokat találnak ki...kíváncsi vagyok mi lesz itt 20.án :DDD
2012. nov. 17. 11:32
 24/32 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig. Ennyit tudok: CSILLAGÁSZATI TÉNY, HOGY 2012 DEC 21-EI NAPFORDULÓN A NAPUNK LÁTSZÓLAGOS POZÍCIÓJA ELTAKARJA GALAXISUNK KÖZÉPPONTJÁT. Kb. 26000 éves ez a ciklus, ennyi időközönként áll együtt tehát a Napunk a Galaxisunk középpontjával. A képzeletbeli Földtengely imbolyog, 26000 év alatt ír le egy kört - evvel függ össze.

EZ TUDOMÁNYOS TÉNY. Az ókori egyiptomiaktól a majákig minden nép, akinek magas fokú csillagászati ismereteik voltak, ugyanerről tettek feljegyzéseket, és készítettek naptárakat. És nagyon sok közülük 2012 végére teszi e ciklus végét, ami egyben egy új ciklus kezdete is, értelemszerűen.

De az, hogy ez pontosan milyen leendő történéseket tükröz, nem tudhatjuk. A NASA-s cikk eredete kétes. Csak hozzávetőleg tudhatjuk, mi fog történni, de alapvetően e folyamat már évek óta tart, és még fog továbbra is: nehézségek körítik az alapvető pozitív szemlélet- és paradigmaváltást. Asztrológiai szempontból is FOKOZATOS átmenetet mutatnak a lassabb mozgások (26000 év különösen lassú ciklus, evvel szemben a Holdciklus egy pöttyet gyorsabb ütemű ;) )

Ennél pontosabbat csak akkor tudhatsz, ha tisztánlátó vagy...

2012. nov. 18. 17:24
 25/32 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Jut eszembe... a hatalom az orrunk elé teszi, amit titkolni akar, mert ott nem keressük... belegondoltatok már, hogy a tervezett nyilvánosságra hozatal előtt évtizedekkel már léteznek az adott technikai vívmányok? ;)

Hm... belegondoltatok már ilyen és ehhez hasonló tények közötti összefüggésekbe, mint pl az, hogy a Star Trek-ben már a 70-es években TÁBLAGÉPET (HOPPÁ!) TÁBLAGÉPET használnak a szereplők? Mikor is dobták piacra? ;) Pár éve... JÓ KIS SZÍNJÁTÉK, HOGY A STAR TREK KÉSZÍTŐI PERLIK A TÁBLAGÉPEK SZABADALMAZTATÓIT, FORGALMAZÓIT. ;)

És még sorolhatnám... így teszi meseszerűvé a valóságot a hatalom... szóval reptoid ide vagy oda... különös, bár nem veri a hatalom nagy dobra, így a tv-ben, rádióban se "reklámozzák", de pár éve Nagy Britanniában már hivatalosan feloldották az ufo akták titkosítását... ezekben mind hétköznapi beszámolók és katonai beszámolók százezrei (!) szerepelnek ufo-król, melyek nagy része nehezen cáfolható megfigyelésre alapszik.

2012. nov. 18. 17:33
 26/32 Karesz6969 ***** válasza:

"2012-Ben valóban lesz világvége?"

[link]

2012. nov. 18. 20:05
 27/32 anonim ***** válasza:

# 24/26 Időpont ma 17:24

"Nem olvastam végig."

# 25/26 Időpont ma 17:33

Én végigolvastam, amit írtál, és az általad közölt tények között egyetlen igaz dolog van: a Föld tengelye tényleg megközelítőleg 26000 éves periódusidővel forog, de az ekliptikához képest (nem a Tejúthoz). Az összes többi kapcsolat és állítás nem állja meg a helyét, beleértve a galaxis tengelysíkjába lépéstől a maja naptárig (amiről már régen kiderült, hogy van folytatása, csak a bulvár tartja fent a 2012-es baromságot).

Rossz forrásból tájékozódsz/művelődsz! Ironikus, hogy éppen te gondolod magadról, hogy tisztán látsz. Eközben világszerte több millió emberhez hasonlóan bevetted ezt a maszlagot.

2012. nov. 18. 22:24
 28/32 anonim ***** válasza:
* tengelyére merőleges sík
2012. nov. 18. 23:12
 29/32 anonim ***** válasza:
A nuéé síkról jönnek a lóúk? Veronika, helyzet van!!!!!!!4444444négy444!!!!(négynégy)
2012. nov. 18. 23:17
 30/32 anonim ***** válasza:

27-es:

1)

Egy szóval nem utaltam arra, hogy a kérdező által felvetettnek bedőltem volna. Én csupán avval összefüggésben jeleztem, amiket PÉLDÁUL a (mai) akadémikus tudományok segítségével tudunk.

2)

Ismereteim szerint te írsz több ponton is valótlanságot. Pl. a maja naptárról úgy írsz, mintha a 2012 12 21 -et nem emelték volna ki, hanem "észrevétlenül" folytatódna. Ebben a formában ez nem igaz.

Ha viszont te is úgy érted, mint én, hogy folytatódik bár, de bizonyos ciklusoknak 2012 12 21-én vége van, ugyanakkor új ciklusok kezdete is egyben, akkor viszont meg önellentmondtál, hiszen erről írtam, te meg ezt "leszavaztad".

Tehát vagy magadnak mondtál ellent, vagy nem vagy képben arról, amit a maják IS, a mai csillagászok IS, és több ősi kultúra egykori csillagászai IS EGYBEHANGZÓAN állítanak.

Vannak persze részeltbeli eltérések, én azonban nem azokról, hanem a közös pontokról írtam.

Egy kis érintőleges többlet infó a maja naptár szerkezetéről:

a maják EGYSZERRE többféle ciklust értelmezettek és jelenítettek meg a -tehát összetett- naptárrendszerükön.

2012 12 21-én az összes ciklus egyszerre ér véget - és persze kezd bele új ciklusokba.

A jelentősége tehát annak van, hogy legalább 10 féle ciklusnak a váltása esik egybe 2012 12 21-én!!

2012. nov. 20. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!