Ottthon vagy máshol töltöd december 21 ét? Akkorra jósolják a világvégét.
Figyelt kérdés
Hisztek benne vagy nem ?Egyáltalán készültök rá?2012. nov. 11. 13:36
11/17 anonim válasza:
Én éppen gumicukorgyárba fogok betörni és megfulladok egy tartályni gumimaciban... nehogy már a világvége öljön meg... így boldog halálom lesz :D
12/17 anonim válasza:
Remélem, hogy valami lesz. Készülők is rá. Egy csomó tartós kaja+ásványvíz. Ha mégsem történik semmi egy ideig nem kell boltba menni, ha meg mégis lesz valami...
13/17 anonim válasza:
10.hozzászóló, ezt a kínás cuccot honnan hallottad?
14/17 anonim válasza:
Emberek, nemár... két világvége kérdés egymás után...!
16/17 x) válasza:
Én az Ellenállás atombunkerében fogom tölteni amíg a harc folyik az űrben. Vagy ha a dolgok nem a terv szerint alakulnak akkor a földi csatában mint szakképzett okleveles jedi, rész fogok venni. Külön feladatom hogy Szenthelyi Árpádot megvédjem az esetleges támadásoktól.
Na de most komolyan... itthon leszek a barátommal, várom a kisbabámat, készülök a karácsonyra, díszítgetem a házat stb. :) Ha meg mégis invázió lesz akkor legalább élvezzük ki azt a pár napot ha már mindenképpen meghalunk. Amúgy a legújabb elmélet egy kataklizma ami elpusztít minden embert és az idegenek újraalkotnak minket. Jó, mi? :D
17/17 anonim válasza:
Felvételt készítek a reptoidokról,bejutok a főhadibázisukra és kémkedek,információkat gyűjtök és megszervezem a saját loú hadseregemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!