Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » November 9-én eljön a világvége?

November 9-én eljön a világvége?

Figyelt kérdés

Ezt a hírt olvasva nagyon megijedtem. Elméletben november 9-én elkezdődik valami, ami végül december 21-én fog tetőzni és a mai világ végét jelenti, de az is lehet hogy már meg sem érjük december 21-ét sem ?

[link]

2012. nov. 7. 17:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Ú lehet,hogy előbb fognak jönni a reptoidok-
2012. nov. 7. 23:18
 12/35 anonim ***** válasza:
94%
Meglátjuk, mi lesz holnap.
2012. nov. 8. 10:43
 13/35 anonim ***** válasza:
5%
Miért pont november 9.? Akkor van a szülinapja valakinek, akit utál az, aki kitalálta ezt a világvégét most épp? :)
2012. nov. 8. 10:57
 14/35 anonim válasza:
22%

Na figyeljetek ide!

Régebb azthiszitek voltak ilyenek!

NEM!!!

Azért mert nem volt ahol terjesszék!Nem volt TV , Internet , Mobil és ezek.Most is fellépsz a netre s akkor tudod meg az ilyen dolgokat.És már számtalan világvége volt amit mindannyian túléltünk.És régebb is lehetett volna csak régebb egy hülye valaki kitalálta hogy kezdi terjeszteni hogy 2012.xy.xy-án jő a világvége.

Mostmár oda juttunk hogy még film is készült róla és emberek milliói retteg.

De ezt emberek nem tudhatják , aki tudja azt úgy hivják hogy : Isten.

És ne ítélkezzünk fölötte.

Szóval hazudás az egész ettől nem kell megijedni.

2012. nov. 8. 13:19
 15/35 x) ***** válasza:
79%
Azért az hogy eddig minden világvége jóslatot túléltünk még nem jelenti azt hogy most se fog történni semmi... :)
2012. nov. 8. 16:29
 16/35 anonim ***** válasza:
10-es, félre vagy informálva, a világvége nem az, hogy megsemmisülünk, hanem hogy felemelkedünk ebből a sz.rból (értsd: a sz.ar világnak van vége) és végre emberhez méltó életet élhetünk.
2012. nov. 8. 18:05
 17/35 anonim ***** válasza:
46%

Az első és utolsó hozzászóló vagyok.

Elolvastam a linken lévő cikket, nagyon zavaros.

"És hogy mi várható november 9-én? A szimbolikus kutatásokban elmélyedt UFO kutatók és kontaktok szerint ezen a dátumon, illetve a az azt megelőző vagy követő napokban (az időzónák miat), elképzelhető, hogy az emberiség egy részét el kívánják vinni."

Kik? Hogyan? Hova?

"A kutatók szerint ugyanez történt a majáknál és az aztékoknáll is. Feltehetőleg emiatt tűntek el a sumérok és haltak ki más ókori kultúrák is a távol-keleten."

Milyen kutatók? A tudomány egyáltalán nem foglalkozik evvel a témával. Aki kutató akar maradni, annak TILTOTT témák ezek.

"A cél pedig mindig ugyanaz: megtartani az emberioséget saját rabszolgájának, benn tartva őt a reinkarnáció örök körforgásában."

Ha elviszik az embert (nem tudni, kik, hova), akkor megmarad a valakik rabszolgájának? HOGY MII?...

"A kérdés, hogyha mi következünk, ki tudunk-e ebből lépni?"

Miből?

Mivaaan?

2012. nov. 8. 21:05
 18/35 anonim ***** válasza:
46%
Még negyed óra :/....
2012. nov. 8. 23:49
 19/35 anonim ***** válasza:
46%
úújj de félek!! Segítsetek!!!
2012. nov. 8. 23:53
 20/35 anonim ***** válasza:
5%
Na... meghaltunk?
2012. nov. 9. 06:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!