Éreztetek már egy zene vagy egy kép láttán deja vu-t? Vagy mintha nem ide lennétek valóak, és idegen volt minden?
Figyelt kérdés
Én ma hallgattam Szinetár Dóra - Tűzpiros autóját, és úgy éreztem, mintha ott kéne lennem, és honvágy szerűségem lett,
és úgy éreztem, mintha egy másik időből jöttem volna...
2012. nov. 5. 14:31
1/5 anonim válasza:
Én igen. neked többnyire szituációkkal kapcsolatba( amik eddig meg se történtek de mégis úgy érzem mintha már át éltem volna őket). Kép láttán nem igazán de zene hatására már volt.
2/5 anonim válasza:
Én volt már, hogy egy-egy zenére egy egészen más világ vett körül hirtelen. Aztán rájöttem, hogy azt a zenét 4-5 éves koromban hallottam sokszor, és az akkori élmények törtek rám hirtelen. Elég érdekes érzés. :)
3/5 A kérdező kommentje:
nekem 4-5évesen is voltak ilyenek... emlékszem egyszer ültem a nappaliban nyáron, és ment egy zene a rádióban. elfogott egy érzés, és beugrottak képek, hogy egy sivatagban vagyok, kaktuszok mindenütt és nagyon szomjas vagyok
2012. nov. 5. 16:10
4/5 anonim válasza:
Nekem is van néha ilyen. Nem tulajdonítok neki jelentőséget, de érdekes.
5/5 A kérdező kommentje:
eddig én sem, de most nagyon fura volt. vajon mitől van ez?
2012. nov. 6. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!