Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 404 újra a GYK ezo rovatában...

404 újra a GYK ezo rovatában trollkodik? Levelet kaptam tőle.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrégiben egy 404-el kapcsolatos kérdéshez írtam választ, ahol épp az volt a téma h tiltották-e innen az oldalról, vagy magától lépett ki. Én azt írtam, h lehet h ő is moderátor, ezért nyomathatja a hülyeségeit itt. Ezután kaptam egy levelet, ennyi volt benne: "nem vagyok moderátor."

Akkor ezek szerint megint itt van GYK-n? Lehet h az övé az a paranemnormal oldal? Tuti ő reklámozza minden nap a nevetséges "híreket".

2012. okt. 27. 08:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
404et meg a követőit már elátkozták egy másik kérdésben, szóval nem hiszem, hogy itt rontják a levegőt XD
2012. okt. 27. 11:36
 12/20 x) ***** válasza:
Hát én nem tartom túl valószínűnek... miért szerettük 404-et? (vagy legalább is miről volt híres?) az idióta, kicsit vicces és elgondolkodtató, nagyszerűen megfogalmazott történetei miatt volt népszerű. És ilyeneket nem látni mostanában a fórumon. Elég sok írását olvastam akarva akaratlanul és szerintem a stílusa eléggé felismerhető lenne. Egyébként ennyi erővel én is tudnék neked küldeni egy üzenetet ilyesmi szövegekkel, szerintem csak trollkodtak veled.
2012. okt. 27. 17:32
 13/20 anonim ***** válasza:
404-et bannolták, Ő akart erősködni, de hogy marad. de szerencsétlent tíltották meg diatort is
2012. okt. 27. 20:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát nemtom, lehet visszaengedték, mert eléggé felpörgeti az oldalt, ha ő a téma. Követők és utálok kéz a kézben kommentelnek rá egy csomót. Mondjuk bárki kiadhatja magát 404-nek szóval az nem fog kiderülni,h tényleg ő-e az. Valami olyasmire is emlékszek amúgy, hogy egy ideig kommentelt a fia is:)
2012. okt. 29. 09:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Dehogy pörgeti fel, már mindenki megunta. Igazi követői sosem voltak, csak trollok.
2012. okt. 29. 10:28
 16/20 anonim ***** válasza:
2012. okt. 29. 10:40
 17/20 anonim ***** válasza:

Jó, már van internet hozzáférés az elmegyógyintézetben, de most a normális emberekről volt szó.

404 már unalmas...

2012. okt. 29. 10:46
 18/20 anonim ***** válasza:
15-ös: most épp te is kommentáltál és pörgeted az oldalt. Amúgy engem régen nem érdekelt, de most jót röhögök azon, hogy nincs itt és még mindig vita van.
2012. okt. 29. 10:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Azon van a vita, hogy mindig valaki megkérdezi, hogy ki az a 404, amikor jól tudja. Ezt leszámítva lesz@rják.
2012. okt. 29. 10:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem volt moderátor csak egy troll kolléga.
2014. ápr. 23. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!