404 újra a GYK ezo rovatában trollkodik? Levelet kaptam tőle.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemrégiben egy 404-el kapcsolatos kérdéshez írtam választ, ahol épp az volt a téma h tiltották-e innen az oldalról, vagy magától lépett ki. Én azt írtam, h lehet h ő is moderátor, ezért nyomathatja a hülyeségeit itt. Ezután kaptam egy levelet, ennyi volt benne: "nem vagyok moderátor."
Akkor ezek szerint megint itt van GYK-n? Lehet h az övé az a paranemnormal oldal? Tuti ő reklámozza minden nap a nevetséges "híreket".
2012. okt. 27. 08:05
11/20 anonim válasza:
404et meg a követőit már elátkozták egy másik kérdésben, szóval nem hiszem, hogy itt rontják a levegőt XD
12/20 x) válasza:
Hát én nem tartom túl valószínűnek... miért szerettük 404-et? (vagy legalább is miről volt híres?) az idióta, kicsit vicces és elgondolkodtató, nagyszerűen megfogalmazott történetei miatt volt népszerű. És ilyeneket nem látni mostanában a fórumon. Elég sok írását olvastam akarva akaratlanul és szerintem a stílusa eléggé felismerhető lenne. Egyébként ennyi erővel én is tudnék neked küldeni egy üzenetet ilyesmi szövegekkel, szerintem csak trollkodtak veled.
13/20 anonim válasza:
404-et bannolták, Ő akart erősködni, de hogy marad. de szerencsétlent tíltották meg diatort is
14/20 anonim válasza:
Hát nemtom, lehet visszaengedték, mert eléggé felpörgeti az oldalt, ha ő a téma. Követők és utálok kéz a kézben kommentelnek rá egy csomót. Mondjuk bárki kiadhatja magát 404-nek szóval az nem fog kiderülni,h tényleg ő-e az. Valami olyasmire is emlékszek amúgy, hogy egy ideig kommentelt a fia is:)
15/20 anonim válasza:
Dehogy pörgeti fel, már mindenki megunta. Igazi követői sosem voltak, csak trollok.
17/20 anonim válasza:
Jó, már van internet hozzáférés az elmegyógyintézetben, de most a normális emberekről volt szó.
404 már unalmas...
18/20 anonim válasza:
15-ös: most épp te is kommentáltál és pörgeted az oldalt. Amúgy engem régen nem érdekelt, de most jót röhögök azon, hogy nincs itt és még mindig vita van.
19/20 anonim válasza:
Azon van a vita, hogy mindig valaki megkérdezi, hogy ki az a 404, amikor jól tudja. Ezt leszámítva lesz@rják.
20/20 anonim válasza:
Nem volt moderátor csak egy troll kolléga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!