Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Veletek is volt már ilyen?!...

Veletek is volt már ilyen?! (lent)

Figyelt kérdés

Megpróbálom érthetően kifejteni.

Vannak dolgok(pl:egy tárgy,egy film,egy kifejezés,stb...),amiről évekig nem hallok,nem látom sehol,nem beszélnek róla az emberek körülöttem.

Aztán valahogy megint hallok róla,és hirtelen egyre több helyről.

Najó,tudom,hogy ez így kicsit homályos,de itt egy példa:

Van egy Űrodüsszeia nevű film.Tudtam eddig is,hogy van,de különösebben nem izgatott.

Aztán nemrég megláttam valahol a címét,gondoltam,hogy majd később megnézem(tehát foglalkozni kezdtem vele),és több ember is szóba hozta ezt a filmet körülöttem azóta,sőt még itt az oldalon is tettek fel róla kérdést,pont ma.És ez csak egy példa,millió ilyen volt velem.

Ez véletlen?Csak velem volt ilyen?

Elnézést,ha hülyeségek kérdezek,de ha kérhetném,akkor NORMÁLIS HANGNEMBEN add a választ!

Köszönöm előre!

2012. okt. 25. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség ez, velem is sokszor volt már ilyen. Fura dolog, de tuti, hogy nincs semmi hókuszpókusz benne.
2012. okt. 25. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez eddig a legnormálisabb kérdés az ezotéria kategóriában :D

Am tényleg nincs benne semmilyen hókuszpókusz.

2012. okt. 25. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Velem is sokszor volt ilyen, pont az Ürodüsszeiával is, tavaly nyáron.
2012. okt. 26. 06:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet azért, mert amire figyelsz, azt könnyebben észreveszed.

Nekem inkább az szokott lenni, hogy eszembe jut egy ritka , vagy régen hallott kifejezés, aztán pár perc múlva meghallom a Tv-ben vagy az újságban bukkan fel újra.

2012. okt. 26. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a véletlen játéka.Ajánlom figyelmedbe Ráth-Végh Istvántól a Sétáló Falevelet(delfin könyvben van meg).
2012. okt. 26. 15:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Örülök,hogy nem egyedül vagyok bolond :)

Utolsó válaszoló,neked meg köszönöm az ajánlást,amint tudom beszerzem a könyvet.

2012. okt. 26. 18:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!