Sok embernek már biztos az agyára mentek a világvége kérdések, nekem lenne viszont egy kérdésem (bár nem annyira fűződik a világvégéhez) olvassátok el, és utána írjátok le a véleményeteket róla? Link lennt:
A mivel váratlanul erős, azok, akik alacsony, vagy negatív (rosszindulat, egoista) nem élik túl az átváltozást.
Reszkessetek egoisták! Muahahahahaha!! Egyébként a válaszom:
X"D X"D
montihun szimpatikus.
amúgy ez egy igazi baromság.
"A Föld légkörében, ma is változások történnek, a felső rétegekben, egy eddig nem létező új gáz jelent meg, a vulkáni tevékenység 1875 óta, az 5 szőrösére nőtt."
Én körülbelül itt dobtam el az agyam. az 5 szőrösére.:DDD Végigolvastam, de már röhögve.
"A gén és DNS frekvencia az embernél, nagyon magas és finom. Ezek tulajdonképpen, a fény, mely a félistenek és szentek auráját, láthatóvá teszik."
Már nem azért, de aki ezt az igazán tartalmas cikket írta, miről is beszélt pontosan?! Félistenek és szentek auráját láthatóvá teszik? Vicces...
De ez a kedvencem: "De mit kell tenned? Alapvető változtatást, életedben. Tanulj meg magas frekvenciát sugallni, rezegtetni: (jóság, szeretet, harmónia, fény, megértés, együttérzés), hogy megfelelj a Föld rezgésének, mely már megkezdte az 5. dimenzió fele, a felemelkedést!"
Anyám, még meg is mondja, hogy mit csináljak, hogy megfeleljek a Föld rezgésének. BETOJÁS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!