Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért kapcsolt be a tévé?

Wwe aj kérdése:

Miért kapcsolt be a tévé?

Figyelt kérdés
Beléptem a napaliba és megáltam a tévé mellett és egyszercsak azt látom, hogy magátol bekapcsol! A távirányitó 3 m odébb van a kanapén és megnéztem nem volt beragadva a gomb!
2012. okt. 22. 19:30
1 2
 11/19 Antimod ***** válasza:
Mit láttál benne, miután bekapcsolt?
2012. okt. 22. 20:45
 12/19 A kérdező kommentje:
A Tortakirályt mutaták a discovery tlc- n hogy az következik
2012. okt. 22. 20:49
 13/19 anonim ***** válasza:
hát ha bekapcsolt akkor standbye-on volt vagyis nem volt kikapcsolva eleve...ugyanis ha egy tv-ki van kacsolva akkor csak a rajta lévő gomb-bal lehet bekapcsolni.Azonban ha nincs kikapcsolva,akkor egy kósza jel bármikor bekapcsolhatja,bementél a nappaliba és megálltál erre bekapcsolt,talán a te tested elektromagnetikus töltöttsége vagy valami hasonló cucc csinálta,amit nem könnyű megmagyarázni,de a szellemek is csak igy hathatnának a tv-dre,mivel ugye a gomb nem nyomódott be ha jól értem.,a másik meg hogyha a tv előtt álltál,akkor a tv-távirányítóval nehezebb is lenne bekapcsolni,mivel takarod a jelet.
2012. okt. 22. 21:55
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Tanyán laksz?

Nem lehet, hogy ti a malacot hívjátok TV-nek? Az gyakran bekapcsol...

2012. okt. 22. 23:16
 15/19 A kérdező kommentje:
Nincsen disznom! És malacom sem.
2012. okt. 23. 07:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem voltál elektronikusan feltöltődve? Nem szokott megrázni, amikor kilincshez vagy bármi egyéb használati tárgyhoz hozzáérsz?
2012. okt. 23. 09:37
 17/19 anonim ***** válasza:
a macska játszott a távirányítóval
2012. okt. 23. 10:29
 18/19 A kérdező kommentje:
Nincs macskám! Kutya meg a kenelbe. Az viszont lehet hogy felvoltam töltödve mert a kocsi általában meg csip vagy ha valakihez érek akkor néha kis csatanás van. Bocsi ha hülyén fejeztem ki magam.
2012. okt. 23. 16:02
 19/19 Shai-Hulud ***** válasza:

Elektromos tranziens miatt.

[link]

2012. okt. 23. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!