Ez a hoponoponó tanfolyamtól lehet?
Figyelt kérdés
Sikeresen elvégeztem egy hoponoponó tanfolyamot, de rá pár nappal szörnyes fáradt és kimerült lettem. Utána szüneteltettem és jól is voltam, de amikor megint elkezdtem vele foglalkozni, ismét kifáradtam. Ez a tanfolyam miatt lehet vagy csak véletlen?2012. okt. 21. 17:58
2/6 Zsizsik666 válasza:
Mi már ez a hoppon a punó?
Tiszta égés, ember.
Ha ilyen-negatív-pozitív energiás meditációs módszer akkor lehet attól. Öcsém, hogy miért nem én találtam ki ezt :(
3/6 anonim válasza:
Én tegnap végeztem el egy Hipihihihiphihpihpihphiphipihphihpihpihphiphihpihpihphiphiphihphihpi tanfolyamot és ugyan, ezt érzem.
4/6 Zsizsik666 válasza:
Én meg poronkotródó tanfolyamot, és azuóta csak a poron kotródom, tiszta por vagyok :(
5/6 anonim válasza:
Nekem tegnap a hoponopopó tanfolyamon elverték a popóm.
6/6 anonim válasza:
Olvastam már erről, de nem is emlékszem, hogy hol, pedig érdekel. Írnál róla valamit? SAjnálom én is, hogy néhányan itt kabaréznak, de legalább tudat alatt ragad rájuk valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!