Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg forognak az energiák...

Tényleg forognak az energiák az emberek között?

Figyelt kérdés

Volt egy lány akitől nagyon sok pozitív energiát kaptam, de mivel lelkifurdalása volt átváltott negatívba. belőlem is negatívot váltott ki és nemrég írta is hogy nyomasztom, rossz a kisugárzásom (írtam rá, hogy azért, mert nem beszél velem)

A lényeg, hogy olyan erős volt ez a negatív behatás, hogy minden ember aki ismer érezte, hogy valami nincs rendben.

A szobatársam akinek tetszett egy nő elnyomott a hátam mögött, én meg beloltottam a lánynak facebookon aki persze elmondta neki, a srác megsértődött, de tudja, hogy van valóságalapja annak amit mondtam, ezért valahogy a sértődött leszídott kisgyerek érzését érzem benne.

Én most elnézést kértem pár embertől de elsőnek ez a lány olvasta el. A lánynak leírtam hogy sértve érzem magam amire válaszolt (ebben írta le ezt az energiás izét) amiben most férfiasan megmagyaráztam neki a dolgokat ami belőlem is pozitív energiákat szabadított fel, és szerintem belőle is. és ezt magának gerjesztette.

Ilyeneket írt

"lehetett volna valami, de nem lett... talán a sors akarta így"

szóval most megint két pozitív lett amit talán két negatív fog követni?

Vagy most mivan?

mindenesetre én jól érzem magam de ha megint bevágja a durcát vagy csúnyán néz rám nem fogom.... újra negatív lesz amit megint ő vált majd pozitívba.

Szerelmes belém ez a lány?

2012. okt. 17. 04:17
 1/6 anonim ***** válasza:
???
2012. okt. 17. 06:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem forognak, de amúgy a többi részt nem értem...
2012. okt. 17. 06:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Túlbonyolítod ezt az egész hülyeséget.
2012. okt. 17. 07:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem szerelmes beléd.

Ne várd a negatív dolgokat, mert akkor az jön.

2012. okt. 17. 08:45
 5/6 anonim ***** válasza:
oh dear
2012. okt. 17. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:
zagyva lélek
2012. okt. 17. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!