Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van ilyen felsőoktatási...

Van ilyen felsőoktatási intézmény?

Figyelt kérdés
Magyarországon tényleg van olyan felsőoktatási intézmény, ahol a szellemlátást, szellemidézést, stb. oktatják? Ha igen, akkor mi a neve és hol van?
2012. okt. 4. 22:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
2012. okt. 4. 22:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nincsen.
2012. okt. 4. 22:44
 3/15 anonim ***** válasza:
Hogyan lenne? Még csak az hiányzik hogy áltudományokat oktassanak mikor valódi tananyaggal nem lehet elhelyezkedni.
2012. okt. 4. 22:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Felsőoktatási intézmény? Viccelsz? Ezt legfelsőbb oktatási intézménynek hívják.

Orvosok, ügyvédek, mérnökök a fasorban sincsenek, ha megjelenik egy szellemlátó a társaságukban.

Van itt az oldalon egyébként egy nagy tudású loú-lógus, lehet hogy jelentkezik, őt kellene megkérdezni.

2012. okt. 4. 22:48
 5/15 anonim ***** válasza:
30%

Én a Mantrára jártam. Nem tanítanak szellemlátást és szellemidézést, inkább olyasmiket, mint extrapszichológia, asztrológia, kínai medicina, anatómia, archetipológia stb. Extrának mondják, de szerintem 100%-osan lefedi a PARApszichológiát.

[link]

2012. okt. 4. 23:01
 6/15 Komplikato ***** válasza:

Valahol kell lennie, mert láttam nem egy ember végzettségének megjelölve felső fokú oktatási intézményt és ilyen hangzatos szakot, hogy Parapszichológus, meg hasonlóak. :D

Valahol Pécs környékén van egy ilyen "intézmény" vagy mi.

Persze van olyan mint az Ain Shop Mágia Akadémia, de gőzöm sincs ők adnak e bármilyen papírt a képzéseikről ...

2012. okt. 4. 23:14
 7/15 anonim ***** válasza:
30%
Kuruzslóképző az van... politológia
2012. okt. 4. 23:36
 8/15 A kérdező kommentje:
én még életemben nem hallottam róla, azért írtam ide, próbáltam ráguglizni, de nem jártam sikerrel, egyébként eszembe sincs oda menni, a család egy közeli barátja akarja ezt elvégezni állítólag (nem kérdezem meg, mert én nem vagyok vele jóban). egyébként ez az intézmény, amennyiben valóban létezik valahol budapest környékén van elvileg...
2012. okt. 4. 23:52
 9/15 A kérdező kommentje:
egyébként szerintem ez a mantra szabadegyetem lesz az, köszi a segítséget (mindenkinek:))
2012. okt. 4. 23:56
 10/15 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, viszont van loúológus és reptoidológus képző felsőoktatási intézmény.
2012. okt. 5. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!