Mit jelentenek ezek az álmok?
Figyelt kérdés
Van egy barátom (mindketten fiúk vagyunk) akivel kerül fordul egymással álmodunk ez miért van. És az álmokban mindig szeretgetjük egymást (tudomásom szerint hetero ő is) az a baj hogy az érzelmeimet kezdi már megbillenteni. Vele régebben nagyon jó barátságban voltunk mindig együtt voltunk. Aztán elgyengült ez a barátság ő azóta nem is szokott kimozdulni a házból mindig csak játszik a gépen.
Régen is álmodtunk egymással (egy egy alkalommal szexelünk is álomban és ezt ő is álmodta már) aztán ahogy a barátságunk elgyengült ezek az álmok elmúltak. Most 1-2 hete újra elkezdődött szerintem nála is. Kb 3-4 hónapja gyengült el ez a barátság.
2012. okt. 3. 21:05
1/1 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy b*zik vagytok. Nyugi régen mi is azok voltunk, dákó bátyóknak hívtak bennünket. Minden nap seggre pacsit és fülbe kukit játszottunk. Nem volt finomkodás, a legközelebbi fánál le a gatyát és dúr bele. Majd kinövitek, én is kinőttem és már unokáim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!