Miért lett ilyen elhagyatott ez az oldal? Van itt méág valaki spirituális ember?
Kedves kérdező! A hurrogás nem a kérdéseknek szól, hanem a mögötte rejlő szellemi igénytelenségnek. Én többször udvariasan megmondtam, mik a kifogásaim az elméletekkel szemben, és mit nem tartok bennük indokoltnak. Mit kaptam? Én vagyok az agymosott, a hülye, a hitetlen... Mindig ugyanaz: "Ti mit gondoltok? Csak az válaszoljon, aki azt amit én!".
Ezzel a színvonallal pedig az a bajom, hogy terjed, akaratlagosan terjesztik. Nem lenne szabad.
A spirituális emberek nem az internet segítségével fognak kommunikálni egymással, hanem inkább meg keresik egymást meg stb. Amúgy nem azért vannak kevesebben mert az emberek el kezdtek gondolkodni. Szerintem a "mai" emberek pont, hogy nem használják a józan eszüket. Megy a facebook ezerrel, orákig ülnek a tv előtt nézik a VV-t meg az Éjjel nappal Budapest-et fikázzák benne szereplő embereket.
Az emberek le szarják egymást, senki senkinek nem segít. Megy az anyázás meg a papolás. Sokan azt sem tudják mit esznek meg. Azt hiszik, hogy amit látnak az a valóság, hát nem. Csak el van hitetve velünk. És most nem kell oltani, mindenki abban hisz amit jónak lát. És nem is kell le szólni ha ő így szeretné élni. A jóslás meg gyógyítás tv keresztűl szintén kamu. Szerintem aki azt gondolja, hogy mennyire okos és használja a fejét meg stb. az nézze meg a Növekedj című filmet youtube-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!