Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért lett ilyen elhagyatott...

Miért lett ilyen elhagyatott ez az oldal? Van itt méág valaki spirituális ember?

Figyelt kérdés
Egyre kevesebb pirituális gondolkodású jár ide ! Minden kérdést egy rakás szkeptikus *** húrrog le. Nem lehet normálisan beszélgetni se. Miért hagyják az adminok ? Mikor lesz ennek vége?
2012. okt. 2. 18:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! A hurrogás nem a kérdéseknek szól, hanem a mögötte rejlő szellemi igénytelenségnek. Én többször udvariasan megmondtam, mik a kifogásaim az elméletekkel szemben, és mit nem tartok bennük indokoltnak. Mit kaptam? Én vagyok az agymosott, a hülye, a hitetlen... Mindig ugyanaz: "Ti mit gondoltok? Csak az válaszoljon, aki azt amit én!".

Ezzel a színvonallal pedig az a bajom, hogy terjed, akaratlagosan terjesztik. Nem lenne szabad.

2012. okt. 3. 13:53
 12/13 diogenes válasza:
nem tom kik az adminok meg a r trollok. az ezotv pénzcsalas. sok ember üzletet vs csinál mások hiszékenységével visszaél. viszont ha spirituális utat keresel rá fogsz talalni ahogy mesteredre is. ha a tanitvány készen áll megjelenik a mester.de vigyázz sok az utvesztő. létezik egy másik világ, de nemcsak jo oldallal. ha vmiről hallasz és mondják hogy csináld, előtte mélyitsd el ismeredteidet nehogy baj érjen. szkeptikus válaszoloval is egy hullámhosszuon tudok lenni. megértem őt, tapasztalatait mérlegelve hasonlo véleményen lennék. csak voltam már máshol is és nem a tvben néztem. de el kell fogadni minden embert a szabad akaratával. én csak egy érdeklődő vagyok a világ megismerésében. hosszu t ut áll előttem ahogy mögöttem vagy előttetek is. járjátok a saját utatokat és tapasztaljatok. üdv diogenes
2013. márc. 6. 22:31
 13/13 anonim ***** válasza:
49%

A spirituális emberek nem az internet segítségével fognak kommunikálni egymással, hanem inkább meg keresik egymást meg stb. Amúgy nem azért vannak kevesebben mert az emberek el kezdtek gondolkodni. Szerintem a "mai" emberek pont, hogy nem használják a józan eszüket. Megy a facebook ezerrel, orákig ülnek a tv előtt nézik a VV-t meg az Éjjel nappal Budapest-et fikázzák benne szereplő embereket.

Az emberek le szarják egymást, senki senkinek nem segít. Megy az anyázás meg a papolás. Sokan azt sem tudják mit esznek meg. Azt hiszik, hogy amit látnak az a valóság, hát nem. Csak el van hitetve velünk. És most nem kell oltani, mindenki abban hisz amit jónak lát. És nem is kell le szólni ha ő így szeretné élni. A jóslás meg gyógyítás tv keresztűl szintén kamu. Szerintem aki azt gondolja, hogy mennyire okos és használja a fejét meg stb. az nézze meg a Növekedj című filmet youtube-on.

2013. máj. 14. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!