Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Dec 21 mágneses vihar, tömeges...

Ss88 kérdése:

Dec 21 mágneses vihar, tömeges öngyilkosságok, ki mit hallott a dologról?

Figyelt kérdés

2012. okt. 2. 12:00
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

1: az SS nem Schutzstaffel-t jelent a nevemben, nem vagyok náci, nem utálkozom, előítéleteim persze vannak (mindenkinek vannak), de próbálom mindig levetkőzni őket, és minden embernél tiszta lappal kezdeni.

megértelek téged is, nagyon szórakoztató lehet a többi embert bántani, vagy kinevetni, hozzátenném megint, én a szkepticizmus oldaláról közelítem meg ezt az egészet.

nem azért kezdtem el ezotériával foglalkozni mert meggyőztek, hogy ez így van, nem azért mert hiszékeny vagyok és megnéztem egy maszlagos filmet az energiáról, ezeken én is csak röhögni tudok, szerintem is népbutítás, viszont fenntartottam a lehetőséget annak, hogy mondjuk a napszelek illetve más fizikai jelenségek, hatással lehetnek a gondolkodásunkra.

a földön járok én is

tudom ha éppen az erőnlétem miatt elesek és felhorzsolom a térdem, akkor az vérezni fog, ha beledobok egy követ a patakba csobban, és hogy ha nem eszem pár napig kimerül a szervezetem akár mennyire koncentrálok hogy ne.

ismerem (mint mindenki) az élet ALAPVETŐ szabályait..

nem rég óta vallom, hogy igenis létezik a boldogság, nagyon kicsapongó életet éltem ezelőtt, és kellett egy halálközeli élmény ahhoz, hogy rájöjjek, ráébredjek, hogy én élni akarok! lehet hogy lelki beteg vagyok nem vizsgáltak ki, de a megoldást úgyis csak magad tudod megtalálni arra hogy leküzd az ego-d

továbbá nem mondom hogy nekem sikerült, de legalább felismertem. még kiscipőben járok e téren, lásd dühből írtam neked is, hogy: az ilyen utálkozó embereknek kéne kipusztulni.. mert neked úgy látom szórakozást jelent ha mást bánthatsz :)

te bajod, majd rájössz mien vak is voltál..

Bocsánat amiért az általad szított konfliktust így akartam lerendezni magamban, rájöttem hogy nagy butaság volt írni, mert egyrészt semmit nem értem el vele, mert egy emberrel nem lehet beszélni..

másrészt csak tovább görgettem vele a pocskondiázás, utálkozás kerekét....

alapítsatok pártot, fogjatok össze ellenem, és gyűlöljetek! :D IPBANN nem segítene, ugyanis 24 óránként így is úgy is másik IP-t kapok, ha akarok ha nem, szóval ez bukta...

nem hiszek az ezotériában, de nem is utasítom el az építő gondolatokat, és főként nem bántom azt aki esetleg az ilyen dolgokban hisz, és ez segíti abban hogy megmagyarázza magának miért is él. nem akarom senki hóna alól kirántani a mankót, ezért nem is bántom az ilyen embereket.

alapvetően ez a kérdés, nem egy elfogultan ezoterikus beállítottságú elmére vall, csak te akarod azt hinni hogy a fellegekben járok.

Te nem örülnél neki ha mindenki mosolyogva járna az utcákon és nem húznák le a szakadt gatyát is rólad?

Hát én boldogabb lennék, ha nem bántanák egymást az emberek!

De sajnos több a befolyásolt gondolkodású (fogalmazhatnék úgy hogy bolond de az már sértő) ember akik nem akarnak leválni erről a rendszerről

luxus villa, sportkocsi, műköröm, armani.. az emberek a szemétbe dobják a megmaradt táplálékot (oké mi mást csinálnál, egy fél szendvicset nem fogsz odaadni egy csövesnek se)

persze vannak újító ötletek, találmányok amik hasznosak, könnyítik az életet, javítják az életminőségét, ezzel nincs is baj, lehet egy kocsi gyorsabb, kényelmesebb, legyen az élet változatos izgalmas, van helye a művészetnek, fejlődjön a tudomány stb..

te leragadtál ott hogy én ha egy ilyen kérdést fel MEREK tenni akkor én már félek a reptoidok támadásától. ezek a nézetek ha jól tudom az ókor körüli időszakból jöttek ahol falfestményeken gyíkszerű lényeket ábrázoltak mint uralkodó? de teljesen laikus vagyok ebből a szempontból, és az is lehet hogy egy hazugság az hogy a maja naptár 2012 12 21 ig tart, lehet hogy csak addig írták meg, mert tovább minek írják tovább, majd csinálnak másikat, nem tudom honnan szedték ezeket a dolgokat, csak nagyon sok helyről lehet ilyenekről hallani..

én két évig feküdtem kórházban, halálos betegséggel, de kellett a végére egy pont, amikor is kimaradt az életemből egy pár nap amire nem emlékszem, hogy ráeszméljek hogy mennyire tévúton jártam addig. azóta pozitívan fordulok mindenki felé, ez nem azt jelenti hogy mindenkit megölelek, hanem hogy alapvetően szeretettel közeledek, nyitott vagyok a többi ember felé, és próbálom levetkőzni az ego-mat. ha ez neked nem tetszik a te dolgod, én így boldognak érzem magam, és véleményem szerint nincs is annál fontosabb az életben hogy boldog legyél.

nem bántásból mondom, de te nem vagy az!

remélem nem érted EZT IS félre :)

SS :D

2012. okt. 3. 07:36
 22/23 anonim ***** válasza:

Dec 21-én mágneses vihar lesz, mely Európa déli részéről gyűrűzik be, és cirka 1,5-2 nap alatt eléri az ország déli részét. A front érzékeny régebbi droidok, ha tehetik maradjanak otthon, mert őket viselheti meg legjobban. A kiborgok közül néhányan Muldör ügynöknek képzelhetik magukat, de ez normális ilyenkor.

Enyhülés 23-án kora estétől várható, mivel egy északi ellentétes mágnese vihar eltaszítja felőlünk az előzőt. Késő estére a föld üreges részében keletkező 4.dimenziós agyhullámok miatt erős felhősödés várható, mely nehezítheti a T-rexoidok invázióját, éppen ezért kérjük a gyíkokat fokozottan figyeljék az inváziós útinform jelentéseket a balesetek elkerülése érdekében. A plejádkotrók emelt munkaórában fogják tisztítani az égboltot. A rabszolgaságba taszított agymosott emberi faj pedig számos helyen osztogat majd meleg teát az átfagyott hüllőknek.

Mindezek mellett, viszont igazi téli kirándulóidőre számíthatunk. A spirituális emelkedést, illetve magasabb dimenzióba lépést legföljebb a dimenziók közti útvonalak ónoseső miatti jegesedése teheti kicsit nehézkessé. Idősek csak kísérővel, illetve sóval felszórt utakon lékedjenek magasabb dimenzióba.

Figyelmüket köszönöm! Mindenkinek jó éjszakát.

2012. okt. 3. 10:14
 23/23 anonim ***** válasza:
bunkózik és csodálkozik hogy levelet kap a kérdezőtől. Ip bann? :D:D:D:D aki nem s*gg noob annak nem akadály. Azt írja azt akarja tudni hogy ki mit hallott.... mégis b*szgatjátok! Bezzeg a sok ezoterikus ökröt nem ba*gatjátok, akik eleve úgy teszik a kérdést, hogy látszik belőle hogy hisznek benne.... egyébként meg mi a k*** doglotok van azzal h ki mit hisz- Én pl nem hiszek ebben, sőt azt se tudom honnan jön. Attól még nem fogok itt leállni fikázni a kérdést. Ha nem érdekel valami van az az opció h egyszerűen továbblépsz egy másik kérdésre......
2012. okt. 3. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!