Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek léteznek angyalemb...

Szerintetek léteznek angyalemberek vagyis földiangyalok?

Figyelt kérdés

#angyalember #földiangyal #emberiangyalok
2012. szept. 14. 21:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%
Nem. Vannak angyalok, meg emberek, és kész, pont.
2012. szept. 14. 21:56
 2/15 anonim ***** válasza:
78%

ezdetben volt egy nagy korong fenn,a Föld lapos.

Alatta lent az ördögök,felette fent az angyalok.

S mert az angyalok fáztak az égben fent,

az ördögök unták a pokolban lent,

hát összegyűltek a felszínen,hisz békésen megférhetnénk ennyien.

Így egy helyre került a sok kíváncsi.

Most együtt kell,valami jót csinálni..

De néhány kíváncsi ezek felett,a korong szélére merészkedett,mert nem hitte el,hogy nem lehet.

Hátukon egy-egy nagy hátizsák és gyűlt bele lassan az igazság.

S a súly alatt a korong szélei elkezdtek lassan gömbbé hajlani

2012. szept. 14. 22:11
 3/15 anonim ***** válasza:
35%
Igen. Vannak angyalemberek meg sátánemberek, akik 1000 évig háborúztak, mígnem az istenemberek be nem vetették a titkos fegyverüket, majd BUMM és így lett az emberiség.
2012. szept. 14. 22:14
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

ha úgy vesszük, mindannyian azok vagyunk időnként. mikor önzetlenül segítünk valakinek.

például mikor egy bevásárlóközpontban nem vettem észre hogy elejtettem a telefonom, és egy nő utánam hozta. furán hangzik, de úgy éreztem, mintha valaki vagy valami direkt az utamba sodorta volna őt, hogy megelőzzön egy olyan dolgot, ami nekem nagyon rossz lett volna.

vagy amikor egy egyébként jól szituált idősebb hölgynél nem volt elég pénz, és én kipótoltam neki a kasszánál. aznap egy percre én voltam az ő angyala. (vagy a pénztárosoké, hogy nem kellett megcsinálni a visszavonási macerát :))

2012. szept. 14. 22:15
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
második, ez eszméletlenül jó :D
2012. szept. 14. 22:18
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Demjén szám részlete, s azért is írtam be, mert szerintem is jó, s akár válaszként is elfogadható.
2012. szept. 14. 22:26
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Isten, a szelleme által más embereket küldhet felénk segítségül.Ilyenkor valóban úgy tűnhet, mintha "angyali segítséget" kapnánk.Számomra a legkülönösebbek azok a nagyon ritka alkalmak voltak, mikor vadidegen ember megszólított hihetetlenül barátságosan csak úgy, minden ok nélkül és "csak úgy ", mondott egy-két kedves szót.
2012. szept. 14. 22:46
 8/15 anonim ***** válasza:
56%

az első válaszolóval értek egyet.

Minden élőlénynek megvan a rendeltetése.

Nem keverednek.

Zsömle/lány

2012. szept. 15. 08:40
 9/15 anonim ***** válasza:
16%
Nincs angyal. CSAK ember van. Az angyalokban, ördögökben, istenekben csak akkor fogok hinni, ha legalább egyet lencsevégre kaphatok.
2012. szept. 15. 09:05
 10/15 anonim ***** válasza:
52%
utolsó: tudom, hogy ez elcsépelt válasz, de kapd lencsevégre a levegőt, az illatot, a zenét...
2012. szept. 15. 09:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!