A 22-es szám jelen van egész életemben. Mit jelent ez a szám?
Számmisztikások, szellemtudorok, bárki írja már le nekem kérem szépen, hogy mit jelent ez... Nagyon sok dolog kötődik a 22-eshez az életben, szerelem, szakítás, lakhely...
Idegesít, mert már minden hónap 22-én parázok, mert ilyenkor mindig valami "nagy" dolog szokott történni, érdekes, mindig változás lesz valamilyen formában, és mindegyik még egyszer megismétlődik...
Köszönöm előre is a válaszokat, nagyon kíváncsi vagyok!
Nem tudom mit jelent, de szerencséd hogy nem a 23-as szám, arra Dzsimm Kerri is sok vért látott.
Szerinted mennyire vagy ettől?
Semmit sem jelent. Ez puszta önszuggesztió: a 22-es szám egyáltalán nincs jobban jelen az életedben, mint bármelyik másik szám, csupán te tulajdonítasz neki jelentőséget, mert egyszer régen felfigyeltél rá. Bárhol fordul elő a 22, felfigyelsz rá és jelentőséget tulajdonítasz neki, pedig közben ugyanilyen gyakran fordulnak elő más számok is, csak azokra nem fordítasz figyelmet. Az, hogy 22-én történnek jelentős dolgok, szintén tévedés, csak az akkor történő dolgokat felértékeled. Mindez csak pszichológia, pontosabban a kognitív elfogultság egyik alapvető fajtája.
Lehet, hogy ezt nem hiszed el, mert inkább misztikumba kapaszkodsz, de ha kipróbálnád egyszer egy másik számmal, ugyanígy működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!