Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A 22-es szám jelen van egész...

A 22-es szám jelen van egész életemben. Mit jelent ez a szám?

Figyelt kérdés

Számmisztikások, szellemtudorok, bárki írja már le nekem kérem szépen, hogy mit jelent ez... Nagyon sok dolog kötődik a 22-eshez az életben, szerelem, szakítás, lakhely...

Idegesít, mert már minden hónap 22-én parázok, mert ilyenkor mindig valami "nagy" dolog szokott történni, érdekes, mindig változás lesz valamilyen formában, és mindegyik még egyszer megismétlődik...

Köszönöm előre is a válaszokat, nagyon kíváncsi vagyok!

2012. szept. 6. 20:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha nagyon parázol, 22.22 órakor kapcsolj ki, aludd át, nehogy történjen valami. Önbeteljesítő jóslatról hallottál már?
2012. szept. 6. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit jelent, de szerencséd hogy nem a 23-as szám, arra Dzsimm Kerri is sok vért látott.

[link]

Szerinted mennyire vagy ettől?

2012. szept. 6. 23:50
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
drágul a kenyér
2012. szept. 7. 00:28
 14/15 anonim ***** válasza:
62%

Semmit sem jelent. Ez puszta önszuggesztió: a 22-es szám egyáltalán nincs jobban jelen az életedben, mint bármelyik másik szám, csupán te tulajdonítasz neki jelentőséget, mert egyszer régen felfigyeltél rá. Bárhol fordul elő a 22, felfigyelsz rá és jelentőséget tulajdonítasz neki, pedig közben ugyanilyen gyakran fordulnak elő más számok is, csak azokra nem fordítasz figyelmet. Az, hogy 22-én történnek jelentős dolgok, szintén tévedés, csak az akkor történő dolgokat felértékeled. Mindez csak pszichológia, pontosabban a kognitív elfogultság egyik alapvető fajtája.

Lehet, hogy ezt nem hiszed el, mert inkább misztikumba kapaszkodsz, de ha kipróbálnád egyszer egy másik számmal, ugyanígy működne.

2012. szept. 12. 14:35
 15/15 davide01 válasza:
nekem is ilyen van csak nekem a 3as számmal!!:/
2012. nov. 27. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!