Meg lehet valakinek a halálát érezni? (lent)
Első
Ez csak egy vélemény, nem pedig tény. Attól még hogy te tudatlan vagy, még létezhet.
Annál aki nagyon közel áll hozzánk, meg lehet. Legalábbis én ezt tapasztaltam saját magamon, 3 rokonom halálakor is. Az egyik ebből egy váratlan baleset következtében volt, mégis úgy értem haza, hogy tudtam, hogy meghalt. Ezzel a kérdéssel fogadtam a családot, a legnagyobb megdöbbenésükre (pedig semmi hírt nem hallottam, csak hazafelé sétálva egyre kezdett bennem erősödni ez az érzés).
A negatív hozzászólás alatt meg szerintem nem azt értette a kérdező, hogy nem várja olyanok válaszát, akik nem hisznek ebben, hanem azt, hogy nem vár bunkó beszólogatásokat, lehülyézéseket, anyázásokat. Az ellentétes véleményt is meg lehet fogalmazni kulturáltan - bár ez sokaknak nem megy, ez a témakör meg különösen vonzza ezeket az embereket.
17.
Az ellentétes véleményen lévők pontozgatják le egymást össze-vissza. Tudod... ami nem egyezik az ő véleményükkel, az már nem is hasznos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!