Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meg lehet valakinek a halálát...

Meg lehet valakinek a halálát érezni? (lent)

Figyelt kérdés
egy hete elhunyt egy rokonom,és 2 nappal előtte mielőtt elhunyt hallottam magam mellől,ilyen furcsa hangokat, mint ha valaki szenvedne(tudni kell hogy a nagymamám aki elhunyt az intenzíven feküdt ebben a 2 napban) nem tudom megfogalmazni ,de mintha az ő szendvedését hallottam volna,létezik ilyen? azóta semmi ilyet nem észlelek. a negatív hozzászólásokat kérlek hanyagoljátok.
2012. szept. 1. 23:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%

Első

Ez csak egy vélemény, nem pedig tény. Attól még hogy te tudatlan vagy, még létezhet.

2012. szept. 2. 08:56
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Igen lehetséges..én 2 rokonomét is megéreztem.Mondjuk én nem hangokat hallottam ,hanem ezzel kapcsolatban álmodtam és mindig fájt valamim
2012. szept. 2. 09:04
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Igen, velem kétszer megtörtént.
2012. szept. 2. 09:43
 14/19 anonim ***** válasza:
8%
Olyan vicces, mikor a mesehívők letudatlanoznak :D
2012. szept. 2. 11:04
 15/19 Antimod ***** válasza:
87%
Igen, elképzelhető, sok ilyen "észlelés" volt már közeli hozzátartozók között. Mondjuk ez a verzió, amit te írsz, számomra szokatlan (még nem hallottam ilyenről), de simán létezhet.
2012. szept. 2. 11:13
 16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat
2012. szept. 2. 17:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Melyek a normális válaszok? Mert mindenki le lett pontozva.
2012. szept. 2. 17:10
 18/19 anonim ***** válasza:
90%

Annál aki nagyon közel áll hozzánk, meg lehet. Legalábbis én ezt tapasztaltam saját magamon, 3 rokonom halálakor is. Az egyik ebből egy váratlan baleset következtében volt, mégis úgy értem haza, hogy tudtam, hogy meghalt. Ezzel a kérdéssel fogadtam a családot, a legnagyobb megdöbbenésükre (pedig semmi hírt nem hallottam, csak hazafelé sétálva egyre kezdett bennem erősödni ez az érzés).

A negatív hozzászólás alatt meg szerintem nem azt értette a kérdező, hogy nem várja olyanok válaszát, akik nem hisznek ebben, hanem azt, hogy nem vár bunkó beszólogatásokat, lehülyézéseket, anyázásokat. Az ellentétes véleményt is meg lehet fogalmazni kulturáltan - bár ez sokaknak nem megy, ez a témakör meg különösen vonzza ezeket az embereket.

2012. szept. 2. 18:24
 19/19 anonim ***** válasza:

17.

Az ellentétes véleményen lévők pontozgatják le egymást össze-vissza. Tudod... ami nem egyezik az ő véleményükkel, az már nem is hasznos. :)

2012. szept. 2. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!