11/28 A kérdező kommentje:
ja és az kerül a mennybe vagy a pokolba ahol test nélkül élhetsz tovább de ott a lélek úgy néz ki mint a tested kinézet
2012. aug. 31. 13:54
12/28 A kérdező kommentje:
de oroszlánok és a többi állat is a mennybe kerül meg a mamutok mind
2012. aug. 31. 13:55
13/28 anonim válasza:
Persze, és szonetteket is írtak. Az egyik ránkmaradt kötet címe: Gressai Hajni Kecskeméten unalomba fulladt...
14/28 Antimod válasza:
"de oroszlánok és a többi állat is a mennybe kerül meg a mamutok mind"
Erről annyit tudok, hogy az állatoknak is vannak létezési síkjai, ahová a lelkük a biológiai halál után kerül. Mivel azonban velük kommunikálni meglehetősen nehézkes, erről vajmi keveset tudunk. Annyi bizonyos, hogy sokan beszámoltak már odaátról arról, hogy együtt vannak egykori háziállataikkal.
16/28 anonim válasza:
Akit érdekel, hogyan lehetne visszahozni egy dinoszauruszt, Jack Horner, paleontológus beszél.
http://www.youtube.com/watch?v=0QVXdEOiCw8
angol feliratot lehet beállítani
Itt ugyanaz, be lehet állítani a magyar szöveget. :)
17/28 A kérdező kommentje:
ja oszt majd ott kergetnének embereket oroszlánok és dínok
2012. aug. 31. 14:05
18/28 anonim válasza:
a lélek egy fikció. a lelkiismeret, az biokémiai folyamatokból jön létre, tehát semmi köze a lélekhez, csak így nevezik, amit a "halálból visszajövő" emberek mondanak, hogy láttak szintén biokémiai folyamatok, melyeket az agy érzékelt, és próbált azonosítani valamihez.
19/28 anonim válasza:
oszt :D
(Én is szoktam oszt-ozni, de olyan fura így leírva.)
20/28 anonim válasza:
Szerintem Gressai Hajni nagyot fog nézni mikor hazaér az évnyitóról hogy az öccse mennyit randalirozik itt a nevében:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!