Minden nap rá nézek az órára 18:48-kor. Úgy érzem ez egy üzenet. Számmisztikában mit jelent ez a szám?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 23:17
11/13 anonim válasza:
Én minden pontos idő éjjféltől számítva míg ébrenvagyok pl.12:00 1:00 2:00 stb. de szetintem ez semmit nem jelent
12/13 anonim válasza:
Elöző életed az 1848-as szabadságharcban ért véget.
13/13 Jumanji2 válasza:
Szia ! Ez érdekes, mert nekem is pont ez az időpont ami szinte már gyermekkorom óta kísér. nem minden nap, de heti kétszer körülbelül és mindig a téli időszakban, mármint amikor 18 óra 48 perc van akkor kint már sötét van. Nyáron nem annyira jellemző. Írj már rám kérlek mindenképp és beszéljünk róla, mert én már rákerestem nagyon sok helyen, de semmi. ez az első találatom a böngészőben. Egyébként 47 éves férfi vagyok Budapestről, de nem Budapesten nőttem fel ( ha ez jelent valamit ?? ). Köszönöm . wolf55@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!