Hogy lehetnék csak 1 kicsivel szerencsésebb?
Egyet értek az előttem szólóval..részben...
mert ugyanis ha optimistán állsz hozzá a dolgokhoz, és elhiszed, hogy "menni fog", akkor bizony menni is fog (minden bizonnyal).
Én mondjuk hiszek némiképp az asztrológiában és a kártyajóslásban (lévén, hogy magam is szoktam néha jósolni...) De nem kell neki sok jelentést tulajdonítani.
Ha mindenképp valami eszközre vgysz, amivel úgymond "növelheted a szerencsédet", akkor kezd el négylevelű lóheréket keresni (a négylevelű lóhere tényleg szerencsehozó... mágikus szimbólum amúgy meg)...vagy esetleg vegyél oylan kristályt/követ, ami a csillagjegyed kristályának számít. Ezen kívül... nem tudom... bízz magadban és másokban és soha ne add fel!
:)
Szerintem a gondolkodásmódodon kellene változtatnod. Nem szabad úgy hozzáállnod a dolgokhoz, hogy te szerencsétlen vagy. Úgy állj hozzá mindenhez, hogy szerencsés vagy és közben érezd jól magadat.
(Olvasd el a Titok c. könyvet Rhonda Byrne-től, hamár az ezotéria kategóriába írtál, gondolom hiszel benne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!