Miért félnek az egyik ismerősömtől a macskák?
Ez valami boszorkány dolog,vagy mi?
Rá néz a cica,fújtat és elszalad...már mint a cica szalad el.
Férfiről van szó.
De igen,elég furcsa.
Én pl.nem tartom őszinte embernek,szó kimondó,de valamiért mégis hazugnak és cinikusnak érzem őt.
Nem bízom benne,és amit észrevettem,hogy szereti befolyásolni az embereket,a nőket pedig birtokolni szereti.
Nem hűséges,soha nem is volt az.
Nem egy jóképű,mégis bomlanak utána a nők.(elmondása szerint)
Ezt a macskás dolgot furcsállom,olyant már hallottam,hogy valaki nem szereti a cicákat pl.én sem ,és valamiért picit félek a macskáktól,de ez nála fordítva van,a macskák félnek tőle.
Van kutyája és macskájuk is,mert a felesége szereti a cicákat,de ha az ismerősöm van otthon,állítólag a cica képes egész nap a házikójában feküdni és fél az ismerősömtől,de ez régen is így volt...akkor még lehet kutyájuk sem volt,ezt nem tudom.
Nála ez már így volt gyerekkorában is.
Féltek tőle a macsekok.
Az idegen macskák mindenki elől elfutnak és van, hogy fújtatnak is, hogy ne menjen közelebb.
Előlem is el szoktak futni és a kutyák is elfutnak, vagy megugatnak.
Akkor én ettől boszorkánymester fősámán vagyok?
Hát nem tudom... én még ilyent nem láttam.
Ilyen sok embertől meg rémül a cica?
Miért írtam ebbe a kategóriába?
A macskák sok mindent előre megéreznek,és gondoltam,lehet valami rossz van az ismerősömben,vagy valami különleges,erre keresek választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!