Egy hónapja halt meg apukám, és ma indokolatlanul leesett egy kép az asztalról! Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Normálisan fel volt téve az asztalra, nem a legszélére! Mikor felálltam az asztaltól láttam amint megbillen és leesik. Barátom és én vagyunk a képen,az egész képkeret üegből van! Mi lehet az oka? Csak komolyak válaszoljanak!!2012. aug. 27. 17:08
1/6 anonim válasza:
ELŐSZÖR IS RÉSZVÉTEM
(de benne van a pakliba hogy ez kamu és ilyenekkel nem szabad/illik viccelődni hogy valaki meghal)
én hiszek az ilyen dolgokban, de lehet hogy mikor felálltál meglökted az asztalt
ezentúl légy figyelmes és este állítsatok fel egy éjelláto kamerát ha nincsen vegyetek mert nem drága
ha történik este is valami tárgyleesés vagy mozogni láttok valamit a képen könnyen lehet hogy apukád az
2/6 doryka1234 válasza:
Vannak ilyen dolgok, nem kell megijedni, figyeld az eseményeket, és az álmaidat is!!! Lehet, hogy az apukád volt, de ilyen esetekben az ember képes túlreagálni dolgokat. Ha történik még valami, írj.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi gyors válaszokat, ha történik még valami akkor jelentkezem!
2012. aug. 27. 17:52
4/6 anonim válasza:
Bármitől megtörténhetett, lehet, hogy tényleg meglökted az asztalt és észre sem vetted.
5/6 anonim válasza:
Földrengés, amit nem is érzékelsz, de a dolgok lepotyognak. Néha előfordul.
6/6 anonim válasza:
Van akik szerint a halál után 40 nappal köszön el a lélek a hozzátartozóktól. Nem hittem benne, de amikor egy rokonunk meghalt, kb. ennyi idő telt el, és egy éjszaka a használaton kívüli, rossz vezetékes telefonunk 20 percenként csengett, pedig nem hívta senki, mert akkor a másik, jó telefon is csengett volna, mivel egy vonalra vannak kötve. Megunva a dolgot, kihúztam a hálózatot belőle, de adott idő múlva továbbra is csengett. Az azóta eltelt fél év alatt nem csinált ilyet, csak akkor egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!