Mi lehet a házunk problémája?
Ennek lehetnem nem ezoterikus magyarázatai is.
Jó lenne ha leírnád hogy kertes ház-e, panel, tégla, salakbeton, hanyadik emelet...
Hol áll dombon, temető helyén, régen vízjárta mocsár helyén...
Okozhat ilyesmit a közelben futó nagyfeszültségű vezeték is, a salakbeton sugárzik alapból, a régi panelok egy részét ugyancsak sugárzó salakkal vagy rákkeltő azbeszttel szigetelték. A festékek is nagyon régen sok fenolt tartalmaztak az is párologhat. Ha magas a ház esetleg süllyed mozoghat nyikoroghat emiatt, a macska ezt érzékelni képes tudatosan is, ha pince van az is okozhat fura dolgokat, dohosságot (a levegőben lévő penész spóra toxinjai okozhatnak izomrángást).
És persze utánanézhetsz a helyi archívumokban hogy mi volt ott régen, temető, mocsár, szeméttelep (az is kigőzölöghet)....
Akkor nem tudom mitől lehet, nem vagyok egy nagy halszakértő. :) Egyébként a ház történetéről mit tudsz? Rejtélyes haláleset, mérges lakók?
A macska meg szerintem csak hangokat hall amiket ti nem. Nincs egér a falban valahol? Mert az én macskám 2 hete folyamatosan a falra ugrál mert hallja a kaparászást. Néha mikor bent van a szobában és a konyhából hallja az egeret ő is így rohan ki.
A házról meg még az jutott eszembe hogy egy vízér mehet el valahol alatta. Az általában hatással van az emberekre, az alvásra is. Próbáljátok meg átrendezni a szobát egy kicsit, az ágyat legalább arrébb tenni hátha segít.
Ennek is, mint minden másnak valamilyen egyszerű baja lehet. A helyi víz lehet problémás, vagy valamilyen tápanyag, esetleg apuka is ehetett valamit, ami nem volt egészséges.
Radiesztétától ne kérdezd meg, ahogy azt itt valaki javasolta, ők azok akik a nemlétező sugárzásokat keresik mosógép-fűtőszállal a kezükben... vagy ha mégis hozzájuk fordulsz, legalább két különbözőt kérdezz meg, hogy láthasd: tuti két különböző helyet fognak mondani a kitalált ereik meg sugárzásaik hollétéről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!