Biztos, hogy 2012 december 21-én lesz a világvége?
8. válaszoló: Az a baj, hogy úgyis jönnek majd és megmagyarázzák, hogy tuti a negatív energiáink miatt nem jött el a vég, vagy csak elmarad, de mostaztándecember31-én TUTIMEGLESZ!
Na jó, január 3.
5.
Február 28.
Március
Aztán szép lassan befejezik és várnak arra, hogy találjanak valami gyanúsat megint.
A világvége már elkezdődött amikor a modern ember elkezdett felelőtlenül játszadozni veszélyes dolgokkal ezen a bolygón.Szinte senki nem foglalkozik hogy mit hagyunk hátra magunk mögött,mindenki a jelenben akar kiskirály lenni,a jövő pedig kap mérgezett vizeket,mérgezett földeket,szennyezett levegőt,remélem gyorsan regenerálódni fog a természet.
Mindig átnéznek az emberek az igazi problémákon,a meteorokat lesik vagy a napot,sőt még lézerágyús idegeneket is.A világvége egy folyamat,csak körül kell nézni,hogy honnan indultunk és hol tartunk most.Az embereket ismerve azt is végignézik hogy a semmibe tartanak.
Emberek, használjátok már a kurv@ keresőt, és ne tegyetek fel újra meg újra olyan kérdést, amivel már tele van az oldal.
De, azért, hogy ne csak offoljak: semmi nem lesz. Csak pofára esés...
IGEN! Biztos, hogy világvége lesz 2012.12.21,-én ezt kéretik komolyan venni!!!
...már mint azoknak akiknek elkerülhetetlen végzete folytán eddig tart az életük (betegség, baleset, öregség, öngyilok stb. )
Világvége...ezt a baromságot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!