Egy fehér galamb szállt le mellém. Előtte körözött. Rám nézett. Majd elszállt. De még tett körülöttem pár kört. és háztetőkről figyelt engem. Esetleg lehet valami jelentése?
Figyelt kérdés
szeretnék normális válaszokat kapni..mert fontos nekem ez.
köszönöm szépen!
2012. aug. 15. 22:53
13/20 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!
egyébként beletrafáltál..:P
2012. aug. 16. 19:01
14/20 anonim válasza:
Rád akart kakálni, de épp nem kellett neki.
16/20 zöldségnyúllal válasza:
A galambmaffia megfigyel téged. Szerintem növessz szakállat, vágasd le a hajad, költözz Nevadába és állj zsidó borbély indiánbak. Akkor nem eshet bajod.
18/20 anonim válasza:
én a te helyedbe örülnék hogy nem szart rám:ddd
19/20 anonim válasza:
Épp a mai napon esett meg ugyanez velem is... Kinyitottam az erkélyajtót és egy gyönyörű fehér galamb állt a korláton velem szemben,nem repült el,20 centire volt tőle az ujjam,próbáltam simogatni,de mindig kicsit odébblépett,ahogy közeledtem,majd megpróbáltam kajával is,hátha kajás,diót törtem kenyér morzsával,de rá se bagózott,úgyhogy nem a kaja miatt jött oda!!!Bearanyozta a napomat
20/20 anonim válasza:
a fehérgalamb a béke szinboluma,tehát békén hagyot!tehát az jò jel hogy nem szart le téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!