Sokszor úgy érzem szellem van házban. Mással is volt már így? Milyen színű gyertyát kell ilyenkor égetni?
Persze, nyilván az a "beszűkült" gondolkodású, aki nem hisz ilyen gyerekmesékben, az meg az okos, és felvilágosult, aki szellemekről meg UFOkról hadovál...
Elment neked az eszed.
Nem szellem van a házadban, hanem figyelő démon. Ez a démon a nézésével rossz érzéseket kelt benned és ebből táplálkozik. Hívj ördögűzőt, mert könnyen összeroppanhatsz mentálisan.
Tóth Jakab, démonológus
Fennhangon kántáld el a Dies Irae-t.
"Dies Irae Dies Illa
Solvet saeclum in favilla
Teste David cum Sybilla."
Szia!
Velem is szinte minden éjjel úgy van,hogy érzem valaki jelenlétét,de engem nem szokott különösebben zavarni,mert amíg nem bánt,addig nincsen baj!
És nem ajánlom,hogy égess gyertyát,mert lehet,hogy ezzel csak felidegesíted!
Amíg ő sem tesz benned kárt,addig te sem foglalkozz vele!
De ha tényleg nagyon zavar és félsz,akkor hívj egy szakértőt,és ő majd tudni fogja,hogy mi a teendő.
És nem diliztél be,mert szellemek szerintem léteznek és lehetséges,hogy nálad is az van...
Van tapasztalatom,velem is történtek ilyen dolgok....
Mondjuk történt egy olyan,hogy a barátnőm ott aludt nálunk és éjjel arra keltem,hogy valaki a fülembe lehel!
Nagyon megijedtem,mert még sohasem éreztem ilyen hideget,amit akkor....
A barátnőm nem lehetett,mert ő el volt fordulva és mivel van kutyánk,ő sem lehetett,mert ő a másik szobában aludt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!