Ha túléled a saját halálod, akkor ez azt jelenti, hogy van még célja az életednek?
A napokban minden kezdett összeomlani körülöttem. A barátnőmmel nem beszélünk már, a barátaimnak nincs ideje rám, stb.
Ma viszont majdnem meghaltam egy balesetben, kb 1 cm múlt, hogy egy ablak, ami kiesett a helyéről ne a fejemen landoljon. Pont arra akartam hajolni, tehát, ha 1 másodperccel később esik le, akkor én most már nem vagyok.
Ezzel tényleg útmutatást kaptam, hogy van célja az életemnek, vagy csak belemagyarázás az egész?
Bocsánat, ha rossz témakörbe írok. A hasznos válaszokat köszönöm, és természetesen zöld kézzel jutalmazom, függetlenül attól, hogy mi az álláspontja.
Szerintem ez nem a véletlenül műve, nem hiszek az ilyesmiben.
Inkább tekintsd egy komoly felkiáltójelnek.
Az is lehet, hogy itt meg kellett volna halnod, de mivel új utat találtál, vagy valamit meg kell oldanod, módosult a forgatókönyv.
Hogy mi lehet az oka, ezt biztos, hogy jobban tudod, mint bárki más itt a gyk-n.
Itt nem a halálodat élted túl, hanem elkerültél egy balesetet, ez szerintem sok emberrel előfordul, nemrégiben mentem az utcán és a 10. emeletről zúdult le egy nagy ablak, valami sugallatra előtte elkezdtem futni, kb 2 mp-en múlt, hogy nem rám esett az egész.
Egyébként az életnek mindig van valami célja, főleg ha te is kitűzöl magad elé céokat.
Ezek jelek. Egyszer, amikor épp azon gondolkoztam, hogy mennyire sz.r az életem, úgy pofára estem az úton, hogy egy hétig fájt utána a térdem.
Jelnek vettem, hogy ne jajgassak, hanem változtassak. Változtattam. Kimentem dolgozni külföldre, ahol jól átb.sztak. Visszajöttem. Most ugyanolyan sz.r mint volt, vagy ha lehet még sz.rabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!