A szellemek világát milyen géppel lehetne láthatóvá tenni?
Figyelt kérdés
Be kellene bioznyítani a sok szkeptikusnak, hogy vannak szellemek, de ahhoz kell egy jó gép!2012. júl. 16. 07:43
11/15 anonim válasza:
érdekes kérdést tettél fel ezzel kapcsolatban, mert ha mondjuk valaki a mobiljával örökíti meg véletlenül, és a keze mozog filmezés / fotózás közben, nehéz kivenni, hogy valóban szellem látható a felvételen. Meg az is a baj, hogy egyes felvételek pixelesek szoktak lenni.
Ha biztonsági kamera örökíti meg,az valamennyire hiteles képet tud mutatni(legalábbis ez az én véleményem szerint).
12/15 anonim válasza:
# 9: Akkor határozd meg tudományosan, hogy milyen energiáról beszélsz. Elég ha magadban gondolkozol el ezen pár biosz, kémia és fizika könyv felett.
13/15 anonim válasza:
Ha meghatároznám milyen energiáról van szó, abból csak az lenne hogy leszólnál. Amúgy is, a tudósoknak sem sikerült mérniük még azt az energiát például, ami egy gondolatot hoz létre. Az hogy az agy melyik területe lesz tőle aktívabb nem sok vizet zavar, mert mindegy hogy egy ceruzára vagy egy völgy látképére gondolsz e, ugyanaz a terület fog aktiválódni, és nem lesz eltérés az agyi elektromosság mintázatában. Mint ahogy akkor sem lesz, ha egy születésnapodra emlékszel, vagy egy napodra amit a vidámparkban töltöttél. Hasonló dolgok ugyanazt a mintát hagyják az agyban, pedig maga a gondolat más. Az hogy ez szerintem miért van, téged nem érdekelne, mert tudományosan nem bebizonyítható, ugyanis senki sem próbálja bebizonyítani. Én pedig nem vagyok tudós, sem mérnök, hogy erre mérőeszközt készítsek a szkeptikusok meggyőzésére. Nekem bőven elég hogy én tudni vélem mi az, és nem szorulok gépekre hogy bizonyos legyek efelől.
14/15 anonim válasza:
Értem a gondolatmeneted de szerintem csak akkor lenne igazad ha az agyban az aktivizálódó területek homogének lennének, mint mondjuk egy kődarab. Valójában azonban agysejtek millióit találhatóak ott. És persze ez sem téged igazol: [link]
15/15 anonim válasza:
az ötletet a fehérzajból vetted, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!