Napkitörés lesz, bemondta a tévé. Ez most már a vég kezdete?
A napkitörés egy természetes folyamat,úgy hívják Protuberancia !Gyakran előfordul. Volt már ,hogy károkat okozott az elektromos rendszerekben ,a Kanadaiak meg is szívták 1973-ban Quebec-ben ! Azért nem kell betojni !
A földönkívülik pedig nem a földön vannak ,mint az a nevükben is benne van! Az északi sarkon pedig csak Superman lakik + az eszkimók !
A sarki fényt a napkitörés okozza !
Az ugye egyértelmű a kérdező sem veszi saját magát komolyan.
Jönnek sorra ezek a troll kérdések, de nem igaz,hogy nem lehetne kicsit viccesebbre-.-
Havonta egyet néha én is beírok, de nem igazán tudom összehasonlítani ezekkel-.-
12-13-14-nek !
Nem ,ez nem egyértelmű !
Tegyük fel ,hogy a kérdező egy gyerek!
2 sorban egy gyerek nem hord össze ennyi marhaságot.
Feltesz egy kérdést majd ír két egészen más marhaságról. Gyanúsabb a troll.
"Olvastam a jútyubon, hogy a sarkokon lyukak vannak, s 9 mérföld mélyen üreges a Föld, ott vannak most a földönkívüliek. A sarki fény is onnan tör fel."
Az ezzel kapcsolatos infókat az IWIW-en gyűjtöttem össze az Agharta klubban.
Vagy Agartha, már nem t'om, melyik írásmódot választottam. A neten ezen a 2 néven, illetve "Homorú Föld" néven tudsz rákeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!