Mikor zenét hallgattam egyszer csak besípólt a fülem, majd egy hang szólalt hozzám, amit sajnos nem értettem. Mikor abbahagyta, újra bespíolt a fülem olyan 10 mp. -re. Ez az egész olyan 30 mp-ig tartott. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 23:21
11/19 anonim válasza:
Szerintem radar gyerek vagy és fogtad valamelyik rádió adást
a marsról.
12/19 anonim válasza:
szerintem meg csak bealudtál és fél álomban beflesseltél valamit. velem is előfordult már, elég furcsa dolog:)
13/19 A kérdező kommentje:
éjjeli bagoly vagyok hajnalokig fent vagyok :) Nem nagyon szoktam bealudni :)
2012. júl. 8. 22:12
14/19 anonim válasza:
Milyen zenét hallgattál és hogyan?
15/19 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon jó kérdés, mert nem tudom. Ez a dolog nem oylan régen történt. Vagy rappet hallgattam vagy hasonló dolgot. Hogy hogyan azt a kérdésed nem értem.
2012. júl. 9. 11:58
16/19 anonim válasza:
Hogyan: sötétben, világosban, a géped előtt, ágyon fekve?
17/19 A kérdező kommentje:
Természetesen sötétben ha jól emlékszem és a gépem előtt ülve.
2012. júl. 11. 00:05
18/19 anonim válasza:
Kb mit mondott? Valamit megértettél belőle? Olyan volt mintha megállt volna az idő? A zene ott folytatódott, ahol megállt?
19/19 A kérdező kommentje:
Mivel nem értettem, így nem tudom. A zene pedig nem állt le, az ment folyamatosan, csak a sípolástól nem hallottam.
2012. júl. 13. 01:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!