Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nektek is volt már hasonló?

Nektek is volt már hasonló?

Figyelt kérdés

Ma ahogy ültem le a géphez és picit oldalra fordítottam a fejem, egy pillanatra, mintha állt volna a hátam mögött valaki, úgy megijedtem ,hogy szinte felugrottam. Pillanatok töredéke volt az egész amit láttam, fölém tornyosult, narancssárgás színt is láttam, mintha... talán olyan szín is lett volna a ruháján.

Abban a pillanatban csak azt jutott eszembe, hogy hogy került oda valaki, és hogy jött be úgy hogy nem hallottam.

2012. júl. 4. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Narancssárgás színt láttál? Akkor az OV lopódzott mögéd.
2012. júl. 4. 13:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Első: Nem kell mindjárt mindenben a legrosszabbat látni :-)
2012. júl. 4. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:
A múlt héten, 2 narancssárga gömböt láttam lebegni. Az előtt egy csomó fekete árnyat és még sorolhatnám. Nos, mivel nem tudod mi az, ezért féltél, meg ijedtél tőle. Csak attól félünk, rettegünk amit nem ismerünk. Mivel nem hallottál zajt, ezért lehet egy másik síkról került oda, vagy akármi lehet a magyarázat. Ne félj az ilyenektől:)
2012. júl. 4. 13:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem félek, felnőtt, racionális gondolkodású ember vagyok. Gyerek koromban nagyon be tudtam parázni az ilyenektől, meg oda képzeltem azt is ami nincs, most viszont úgy vagyok vele, hogy ha ott volt, hát ott volt. El tudok képzelni más dimenziókat, idősíkokat és onnan villan be valami, azért látjuk csak egy pillanatra, vagy a szemünk sarkából. Lehet, aki abban a világban van, maga sem tudja, hogy megláttam egy pillanatra. Tudom ez az eszmefuttatás már túl lép a racionalitás határán, de hát a fene tudja. Sok mindent nem tudunk még.
2012. júl. 4. 13:50
 5/5 anonim válasza:
100%

az alakot azért láttad, mert biztos fáradt voltál-->mert ilyenkor ha valaki fárad buborék szerű foltokat lát a levegőben, a narancssárga szín pedig azért volt ott, mert: 1.vagy fénnyel szemben áltál 2.vagy narancsot ettél előtte 3.vagy előtte a napbanéztél 4, vagy pedig olyan gyorsan fordultál meg, hogy az agyad nem volt képes ilyen hamar reagálni, és kicsit megszédültél.

én nem hiszek az ezotáriában,de persze erre bármit lehet mondani. ha akarnám, megijeszthetnélek, h ez annak a jele, h meg fogsz halni, vagy ami rosszabb, h az egyik szeretted fog meghalni. de szerintem nem léteznek természet fölötti dolgok. ha valamit nagyon szeretnél, akkor adjál bele mindent, és aggyal gondolkozz és ne higgy a szellemekben.:)

2012. júl. 4. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!