Nektek is volt már hasonló?
Ma ahogy ültem le a géphez és picit oldalra fordítottam a fejem, egy pillanatra, mintha állt volna a hátam mögött valaki, úgy megijedtem ,hogy szinte felugrottam. Pillanatok töredéke volt az egész amit láttam, fölém tornyosult, narancssárgás színt is láttam, mintha... talán olyan szín is lett volna a ruháján.
Abban a pillanatban csak azt jutott eszembe, hogy hogy került oda valaki, és hogy jött be úgy hogy nem hallottam.
az alakot azért láttad, mert biztos fáradt voltál-->mert ilyenkor ha valaki fárad buborék szerű foltokat lát a levegőben, a narancssárga szín pedig azért volt ott, mert: 1.vagy fénnyel szemben áltál 2.vagy narancsot ettél előtte 3.vagy előtte a napbanéztél 4, vagy pedig olyan gyorsan fordultál meg, hogy az agyad nem volt képes ilyen hamar reagálni, és kicsit megszédültél.
én nem hiszek az ezotáriában,de persze erre bármit lehet mondani. ha akarnám, megijeszthetnélek, h ez annak a jele, h meg fogsz halni, vagy ami rosszabb, h az egyik szeretted fog meghalni. de szerintem nem léteznek természet fölötti dolgok. ha valamit nagyon szeretnél, akkor adjál bele mindent, és aggyal gondolkozz és ne higgy a szellemekben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!