Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha egy vagyok a Világban élő...

Ha egy vagyok a Világban élő öt ember közül akinek a spirituális szintje 100%os akkor mit kezdjek magammal a hátralévő éveimben?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 14:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mivel nincs 100%-os fejlettségi szint ezért azt javaslom, add át a meglévő tudásod másoknak. Mivel a tudás átadásával új tapasztalatokra teszel szert. Mindig van új dolog amit meg kell hogy tanulj, akár az életben, akár a családban, akár az egész világon. Nincs stagnálás, főleg spirituális szinten.

A másik, ha eleve ilyet kérdezel akkor biztos nem vagy 100%-on. A kérdésre a válasz, önmagadban rejlik. Találj rá;)

2012. júl. 3. 18:21
 12/13 Dxeno ***** válasza:
Szerintem tedd le azt a füvescigit...
2012. júl. 3. 22:54
 13/13 A kérdező kommentje:

köszönet a válaszokért pár gondolat ezekhez nem igazán van mit tanítanom "te magad vagy a tanítvány a tanító a mester a guru a vezető egyben" J. Krishnamurti

Én egy egyszerű átlag ember vagyok segítek szolgálok de nem vagyok robot mindenre nyitott vagyok de semmihez nem ragaszkodom vannak voltak lesznek problémáim túl teszem magam rajta szeretek, szeretnek hálás vagyok de csak élni szeretek nem vagyok művész 31 évesen azt érzem hogy az életem délutánjában vagyok /ambíciótól értelemig/ nem akarok könyvet írni és nem akarok 10 ezreket fizetni se önismereti tréningért nem azért mert sajnálom a pénzt, mert az összes pénzem odaadtam annak akit a világon a legjobban szeretek a feleségemnek. Nos hát nem marad más hátra járom az utam és ha eszembe jut valami kérdéseket teszek fel, mert ugye kérdezni akkor is fontos ha senki nem felel.Most megyek szilvás buktát csinálni.

2012. júl. 3. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!