Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Most akkor hogy is van ez?

Most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Jó pár dolog volt az életemben,amit nagyon erősen akartam,és úgy is lett.Volt hogy sokat kellett várnom,néha keveset.Aztán volt olyan is,amire nagyon vágytam,tettem lépéseket,mégse sikerült,de vissza gondolva,jobb is volt így.De volt példa arra is,hogy nagyon akartam,aztán kissé feledésbe merült,és egyszer csak hipp-hopp megvalósult.Tehát volt már mindenféle.Most ismét egy ilyen helyzetben vagyok.Minden másodpercem egy dolog körül forog már egy ideje,szeretném ha megtörténne,de nem történik semmi,lehet hogy azért mert nagyon erre fókuszálok.Nem jobb lenne most ha kicsit mással foglalkoznék,máson járna a gondolatom,türelmes lennék,és akkor hátha bekövetkezik?Mert van olyan mondás,minél inkább akarod,annál inkább nem úgy lesz.Vagy most már nem tudom :)Vagy mindig minden úgy alakul ahogy történnie kell,ez független amit én szeretnék? Remélem nem túl kacifántosan írtam le:)
2012. júl. 1. 04:08
 1/3 anonim ***** válasza:
nem fogsz összejönni vele, téma lezárva
2012. júl. 1. 05:46
 2/3 anonim ***** válasza:

A vágyaink azért vannak, hogy valóra váltsuk őket.

Ezért tennünk kell dolgokat. Ha mindent megtettünk, akkor pedig el kell engedni a görcsölést, jó, ha valami másra fókuszálsz.

Van viszont egy nagyon fontos dolog, amit erről érdemes tudni. Amikor egy vágyat megalkotunk, annál könnyebben valóra válik, minél kevésbe határozod meg a hogyant.

Mondok pár példát. Ha vágysz arra, hogy párkapcsolatod legyen, és neked konkrét elképzelésed van, hogy kívül belül milyennek kell lenni akkor nagyon beszűkíted magad.

Vagy ha valaki munkát akar, de csak egy bizonyos dolgon görcsöl.

Ezért a vágyat úgy kell megalkotni, hogy azt az érzésd képzeld el, amit át szeretnél élni és ne a körülményeket, ahogy szerinted esélyes hogy megvalósuljon, mert így a csodákat zárod ki az életedből.

2012. júl. 1. 09:32
 3/3 A kérdező kommentje:
1-es:ezt elnézted,mert itt többféle dologról van szó,amiről írtam. 2-es: köszönöm a válaszod- belegondolva régebben is az érzést képzeltem el,nem konkrétan a tárgyat,pl. amikor autót akartam.
2012. júl. 1. 12:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!