Ilyen ugye nem létezik? (bővebben lent)
Lehetséges.
Viszont ha ezek a képességek természetes úton alakulnak ki azaz a szellemi fejlődés mellékterméke akkor nem dicsekszik az ember vele.
Én is érzem az energiákat magam körül, ami van az van.
Szellemi világ az van és azért szellemi mert nem lehet collstokkal vagy mázsával megmérni. Persze amikor szerelmes voltál az is bazi valósnak tünt nemde? és arra sincs tárgyi bizonyíték :))
csoki
t
Nem létezik nyugi. Két eshetőség van.
1. Hazudik.
2. Elmebeteg.
Igen, létezik, hogy valakiben kifejlődik ez a fajta tisztánlátás vagy tisztánérzés. Persze nem kell rögtön mindent elhinni a barátnődnek, mert sajnos, ahogy előttem írták, tényleg lehet hogy szimplán hazudik, vagy hogy kezdődő mentális problémája van.
Az elsőt egy kis próbával szerintem letesztelheted, ahogy itt írták, a második lehetőséget pedig akármennyire is ellenkezik, de ki kell vizsgáltatni, mert ez nem játék.
Ha mégis kiderül, hogy egészséges, akkor viszont elképzelhető, hogy tényleg ilyen képességekre tett szert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!