Miért hiszik az emberek, ha összetörnek egy tükröt akkor balszerencséjük lessz?
miért miből van az a tükör, hogy így félnek ettől?
ja és még egy kérdés: :D
ugye van a tükör és ami borítja az egészt az üveg, de mi az amiben látjuk magunkat, miből készül hogy lássuk magunkat benne?
(ez a kérdés nagyon foglalkoztat és egyszerűen nem tudom eldönteni) !
köszi a választ!
én azt is hallottam ha egy valaki összetör egy tükröt azzal egyyütt az elete is kettétörik, deh majd pont egy tükörtől fogg ez függni, ugyanmár :D xD
ahogy már irták a tükör az a hiedelem szerint kapu a másvilágra, és nagyon sok babona van hozzá, pl ha leesik a falról magától akkor valaki meghal, ha összetörik 7 év balszerencse (7 misztikus szám) és ha meghal valaki a házban az összes tükrözödő felületet le kell takarni a temetésig, mert megfogja a lelke és ott ragad a házban
néhány törzs annyira fél a "tükrözödéstől" hogy le se engedi magát vagy a tárgyaikat fényképezni, mert félnek hogy a kép fogságába esnek....
Ez nagyon érdekes. A víztükör is ilyen ezek szerint? :D Attól is félnek azok a népek? Vagy csak a mesterséges tükör számít?
Ha valóban megnyitna valamit kaput, akkor az összes tükörlabirintusból démonok áramlanának ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!