Radiesztéziát szeretném megtanulni, egyik ismerősömtől kaptam is lengyel pálcát és próbálom megtanulni a használatát, de nem akar sikerülni. Mi lehet a gond?
Sziasztok!
A fenti válaszadóval értek egyet.
A földsugárzások mérését én is tanultam Bencze-Marosi radiesztéták, természetgyógyászok, bioenergetikusoktól.
A pálca kizárólag valóban csak mutató, a műszer maga az ember. A táltosok, ha jól tudom 2 db sugárzást mérnek a hartmannt és a vízeret.
Én 8 db földsugárzásról tanultam, és egy 2 napos hétvégi tanfolyam után sok-sok gyakorlással mérni is tudom őket.
A pálca használatakor az agyunkat programozzuk be a keresni kívánt sugárzásra. Én pl: látom magam előtt képzeletben földsugárzásokat, illetve az agyamat használom azok megkeresésére, a pálca ilyenkor ezekre mozdul el. Nem kell a pálcára ráhangolódni, csupán annyit kell tudni, hogy a földsugárzások negatívan hatnak rám és ezt a pálca befelé fordulással jelzi. A pozitív polaritást pedig kifelé mozdulással jelzi.
A pálca minél könnyebb, annál jobban mozdul.
Elképzelhető, hogy az általad használd pálca rézből készült és nehéz, ezért valóban nehezebben fog mozogni.
Amit mi kaptunk a tanfolyamon én a mai napig azzal mérek, ez egy vékony acélból készült pálca, amit eredetileg lánghegesztéshez használnak.
Annak idején én is vásároltam pálcákat,ingákat, de megmondom őszintén, ahogy tanultam a radiesztéziai tanfolyamot azt is megtanultam, hogy nem fogom azokat az eszközöket használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!