Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit kell tudnom a meditációról?

Mit kell tudnom a meditációról?

Figyelt kérdés
Szeretném jobban megismerni, de nem az agykontrollra vagyok kíváncsi(nem nagyon hiszek benne, ízlések és pofonok nem igaz?)
2012. jún. 9. 20:40
 1/7 Katie2000 válasza:
Én sokat tudok róla:))))))))))))))))
2012. jún. 9. 21:51
 2/7 anonim válasza:
Lobotómiához keresek válalkozószelemű embert,jönnél?
2012. jún. 9. 22:57
 3/7 A kérdező kommentje:
öööö erről még nem hallottam. meditálni szoktam, csak gondoltam hátha van olyan dolog róla, amit nem igazán tudok. elmesélnéd nekem mi az?
2012. jún. 10. 09:48
 4/7 anonim ***** válasza:

A lobotómia az orron vagy a szemen keresztül végzett bemetszés a homloklebenyen. Régebben közveszélyes őrülteken alkalmazták hogy megváltoztassák a személyiségüket. Eleinte kitolták az egyik szemet, mert a szemgödör csontján keresztül volt a legkönnyebb elérni a homloklebenyt. Később az orron át csinálták "emberségességből" A módszernek általában random személyiségváltozás volt a hatása, de minden esetben degradálódással, vagy teljes "zombi" üzemmódba váltással járt. Ez azóta betiltott eljárás. (nem, nem wikipédiáztam meg)

Milyen módszerrel meditálsz?

2012. jún. 10. 09:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát, köszönöm de ezt inkább kihagyom :)
2012. jún. 10. 17:11
 6/7 Egy Zsófi nevű lány válasza:
A meditáció a megnyugtatás egyik módszere, hogy jobban átgondolhasd a dolgokat és tudj koncentrálni. A kultúrájához hozzátartoznak szerintem a nyugtató gyógyteák (citromfű tea), ami a jó közérzetet segíti elő. Lelki béke :)
2012. jún. 12. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Többféle meditáció létezik. Az egyik típus a gondolatok lecsendesítése, az elme kiüresítése. Ez a stresszel kínlódó embereknek nehezen megy. A másik az imaginációs, tehát képekkel dolgozó meditáció.Van fent videóm a youtube-on amikor vezetek blokkoldó meditációt. Ehhez kissé relaxált állapot kell ha vezeti valaki, önállóan mélyebb tudatállapot szükséges.

1. rész http://www.youtube.com/watch?v=4_oD2NJn-YM

2. rész http://www.youtube.com/watch?v=5fBMEQluFKc&feature=relmfu

A meditáció szuper eszköz hogy a lelkünkhöz kerüljünk közel. Az agykontrollal szemben nekem az a véleményem hogy a negatív életesemények szükséges tanulni valók, mert megváltoztatnak, emberségesebbé és bölcsebbé tesznek. viszont fel kell tudni dolgozni, a félelmeket, a bánatot, a szégyent, különben az ember megreked és a sorsa egyre csak ismétli a tanítást.

2012. jún. 25. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!