Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez jelenthet valamit? Különleg...

Ez jelenthet valamit? Különleges képességem van? Táltos (vagy mi ) vagyok?

Figyelt kérdés
Sokszor érzek meg dolgokat, amik rendszerint be is jönnek. Mielőtt a kishugom született én megálmodtam, pedig anyukám még nem is tudta.. Mikor anyukám beteg lett, meg kellett műteni, éreztem hogy nagy baj lesz (ha 10 perccel később van benn a kórházban meghal) pedig mindenki azt hitte hogy nincsen semmi baja.. 3. mellem van és felemás szemem..egyik kék másik zöld és elvileg meg sem születhettem volna anyukám betegsége miatt mikor terhes lett az orvosok nem akarták elhinni azt hitték viccel..

2012. jún. 7. 21:43
1 2
 11/15 anonim válasza:
46%
Próbáld fejleszteni a képességedet,és használd arra,hogy jóra fordítsd,megálítsd a rossz dolgokat,mielőtt bekövetkezne.
2012. jún. 8. 07:27
 12/15 A kérdező kommentje:
fejlesszem a képességem..? mégis hogyan..?
2012. jún. 9. 15:59
 13/15 anonim válasza:
28%
Hát velem is van ilyen ugyan ez aolt velem is mint veled saccra tökéletesen csak a szemem nem más és amikor a macskám meghalt megéreztem h el fogják ütni nekem jönnek a gondolatok aztán sutty egy kép és az fog történni.............vagy amikor az osztálytársamnak sorra mondtam a dolgozatok eredményeit.... de van hogy a jót is megérzem....de valahogy olyat is tudok hogy mit tom én azt akarom hogy fujjon a szél és fúj is ...... nem tom mért van ez én 12 éves vok és fiu.... :/ hát ez van ezzel így születtün ez egy adotttság :/
2013. márc. 13. 16:58
 14/15 anonim válasza:
47%

Én is írok ide, bár úgy tűnik ez régi topik.

Nekem is voltak és vannak fura dolgaim.

Már óvodás koromban kerültem a többi gyereket.

Jobban szerettem egyedül, a természetben lenni.

Sosem voltak igazán barátaim, de nem is kerestem őket.

Amikor talán olyan 12-13-14 éves lehettem akkor egyszer csak felnéztem az égre. Valami olyan hasított belém fentről, hogy minden amit látok, hiszek, csinálok tulajdonképpen nem számít.

Gyakran kérdezgettem ezt magamtól vagy a barátomtól akivel sétáltunk gyakran az erdőkben, hogy:

- Miért élünk? Miért jó az, ha mi élünk?

Ő meg csak azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele.

De mindig ez foglalkoztatott.

Aztán azt vettem észre magamon, hogy egyre jobban érdekel a mágia, a varázslat, a jövő, a misztikus dolgok.

Utána azon kaptam magam, hogy bár nekem nem volt sose kapcsolatom, mindig meg tudtam mondani egy csajnak vagy fiúnak, hogy mit tegyen. Volt hogy neten át ismertem meg lányokat és megmondtam nekik, hogy szakítsanak a pasijukkal. Valahogy neten át megláttam, hogy a fiú nem tisztességes, ráéreztem a dolgokra és eddig mindig beismerték a lányok, hogy végül nekem volt igazam.

Eztán arra jöttem rá, hogy belelátok mások gondolataiba. Ezt nem egyszerű leírni, nem azt mondom hogy gondolatolvasó vagyok. Csak hogy egy nézésből, egy arcvonásból meg tudom állapítani, hogy valakinek mi járhat a fejében velem kapcsolatban. Emiatt nem szerettem iskolába járni. Mert rendszerint ezt olvastam ki az arcukból vagy a fejükből ha úgy tetszik:

- Nevetségesen nézel ki.

- Ki ez a lúzer?

- Röhejesen néz ki.

- Tetszik nekem.

Konkrétan megéreztem ki az a tanár, aki hü*lye gyereknek tart, ki az aki furcsának és ki az aki normálisan közeledik felém. És a meg tudtam állapítani azt is, hogy melyik tanár az aki jól tud tanítani.

Csontokat illetően nincs nekem semmiből több a kelleténél. Bár baloldalt a számban, az alsó fogsoromnál van egy + fog. Ugye van az embernek a fogsora és nekem ez a fog a fogsorom előtt helyezkedik el. Egyszer egy tisztán látó azt mondta nekem, hogy előző életemben mágus voltam. Lehet ez csak egy előző életből átjött képességsorozat, vagy táltos vagyok én is? Emlékszem hogy anyám mindig azt mondta másoknak, hogy nem lógok a többiekkel úgy mint más, meg hogy ahol 3 embernél többen vannak ott én nem tudok megmaradni.

2015. febr. 22. 15:28
 15/15 A kérdező kommentje:
wow! valahogy picit magamra ismertem benned, kedves utolsó :) az ilyen "mágikus" dolgok, amik előző életedben a tiedek voltak, nem vesznek el, 100%, hogy az lesz az ;)
2015. márc. 15. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!